Bíróságok, közjegyzők, ügyvédek kezdhetnek magyarázkodni reggeltől estig

Bíróságok, közjegyzők, ügyvédek kezdhetnek magyarázkodni reggeltől estig

Bíróságok, közjegyzők, ügyvédek kezdhetnek magyarázkodni reggeltől estig

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda Szokás szerint a legnagyobb végrehajtási drámák törvénykezési szünetben vannak.

Amikor szabadságon lennék, amikor kellene egy kis családi nyugalom.

Ehhez képest beadványaim és telefonjaim hangvétele sem rózsás. És rácsodálkoznak arra, miért vagyok ideges. Azért, mert ha a közjegyzők anno az elemi szabályokat betartják, akkor nincsenek záradékok, végrehajtások. De nem. Kellett a pénz, meg ezt várták el.

Ahogyan mondtam, a C-932/19. ügyben az EU Bizottsága nagyon nem a magyar állam mellett érvel. Pedig nem is olvasták még a beadványom, csak a Győri Ítélőtáblára reagáltak.

Ha az EUB osztja a érveimet, itt iszonyat balhé lesz. Bíróságok, közjegyzők, ügyvédek kezdhetnek magyarázkodni reggeltől estig. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM