“DEVIZAHITELESEK TÜNTETÉSE”! – Piaci árfolyamon? SOHA!

"DEVIZAHITELESEK TÜNTETÉSE"! - Piaci árfolyamon? SOHA!

"DEVIZAHITELESEK TÜNTETÉSE"! – Piaci árfolyamon? SOHA! 

 

Oszd meg! FIGYELEM! A facebookon szerveződik a "devizahitelesek" tüntetése. A szervezők üzenete:

 

Tisztelt Sorstársak!

Itt a tervezett program.

loading...24-én hétfőn reggel 10 órakor kezdünk a Kossuth téren, a Parlament előtt. Nem tudjuk előre, hogy mikor lesz a szavazás, akár hétfőn is lehet, ezért kell előbb kezdeni a tervezettnél. Időnként egy-egy meghívott vendég fog felszólalni. A demonstráció addig biztosan tart, amíg a képviselők nem szavaznak. Mi /a szervezők/ éjjel is ott leszünk.

Következő nap, 25-én a gyalogosok folytatják 9 órától a parlament előtti tüntetést. Reggel 8 órától kezdjük a figyelmeztető félpályás autós útlezárást. Akik autóval jönnek, velük találkozó pontot egyeztetünk és 8 órára elfoglaljuk helyünket. Ennek várható helyszíne a József Attila utcán lesz, a József Nádor tér előtti szakaszon, vagy annak közvetlen közelében. Azért itt, mert itt van a Nemzetgazdasági Minisztérium és a bankszövetség is. Érezzék a törődést!
A figyelmeztető demonstrációt itt is, ott is a szavazás eredményéig tartjuk fenn. 


Az ez utáni program a szavazás eredményétől erősen függ. Amennyiben megszavazza a Parlament ezt a törvényt, a polgári engedetlenség felé nyitva az út annak, aki úgy gondolja. 🙂 
Holnap elküldjük írásos követelésünket a köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, a Parlament elnökének, a nemzetgazdasági miniszternek és a parlamenti pártok frakció vezetőinek is. 

Ezt a tervezetet a rendőrség tudomásul vette, tehát mehet!


Amint azt nyilván tudjátok, a kormány benyújtotta a parlamentnek elfogadásra, a piaci árfolyamon történő forintosításról szóló törvény tervezetét. Ne legyen kétségetek afelől, hogy a fidesz-kdnp kétharmad elfogadja-e azt és törvényerőre emeli előreláthatólag november 25-én.
Ez részünkről teljes mértékben ELFOGADHATATLAN!
A szokásos eljárás egyszerű: felröppentik a hírt a az előbb említett forintosításról. Ha a tiltakozás gyenge, vagy szórványos, gond nélkül át is megy a törvényhozáson.

loading...Amennyiben ezt a törvényt elfogadja az országgyűlés, nincs visszaút! Piaci árfolyamon kezdheti mindenki elölről a kölcsöne törlesztését.

A Facebookos szervezési oldalt ide kattintva lehet elérni!

Elnézést kérek mindenkitől, de a szorosan nem az eseményhez illő hozzászólásokat törlöm. A lényeges közlendők így elvesznek, hátra kerülnek.

A kifosztásunknak nem lesz vége, ha hagyjuk!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FORINTOSÍTÁSI TÖRVÉNY-EZ AZ ORSZÁGGYŰLÉS FELELŐSSÉGE!
FORINTOSÍTÁSI TÖRVÉNY-EZ AZ ORSZÁGGYŰLÉS FELELŐSSÉGE!

FORINTOSÍTÁSI TÖRVÉNY-EZ AZ ORSZÁGGYŰLÉS FELELŐSSÉGE! Nagy Éva - KÖVETELJÜK, HOGY A KÉPVISELŐK NE SZAVAZZÁK MEG A FORINTOSÍTÁSI TÖRVÉNYT! Ma már mindannyian...

"DEVIZAHITELEK" - FIDESZ VS. JOBBIK.
“DEVIZAHITELEK” – FIDESZ VS. JOBBIK

"DEVIZAHITELEK" - FIDESZ VS. JOBBIK NO COMMENT! Volner János - "Devizahitelek" (2014-11-21) Dr. Répássy Róbert - "Devizahitelek" (2014-11-21) Z. Kárpát...

Close