“DEVIZAHITELESEK TÜNTETÉSE”! – Piaci árfolyamon? SOHA!

"DEVIZAHITELESEK TÜNTETÉSE"! - Piaci árfolyamon? SOHA!

"DEVIZAHITELESEK TÜNTETÉSE"! – Piaci árfolyamon? SOHA! 

 

Oszd meg! FIGYELEM! A facebookon szerveződik a "devizahitelesek" tüntetése. A szervezők üzenete:

 

Tisztelt Sorstársak!

Itt a tervezett program.24-én hétfőn reggel 10 órakor kezdünk a Kossuth téren, a Parlament előtt. Nem tudjuk előre, hogy mikor lesz a szavazás, akár hétfőn is lehet, ezért kell előbb kezdeni a tervezettnél. Időnként egy-egy meghívott vendég fog felszólalni. A demonstráció addig biztosan tart, amíg a képviselők nem szavaznak. Mi /a szervezők/ éjjel is ott leszünk.

Következő nap, 25-én a gyalogosok folytatják 9 órától a parlament előtti tüntetést. Reggel 8 órától kezdjük a figyelmeztető félpályás autós útlezárást. Akik autóval jönnek, velük találkozó pontot egyeztetünk és 8 órára elfoglaljuk helyünket. Ennek várható helyszíne a József Attila utcán lesz, a József Nádor tér előtti szakaszon, vagy annak közvetlen közelében. Azért itt, mert itt van a Nemzetgazdasági Minisztérium és a bankszövetség is. Érezzék a törődést!
A figyelmeztető demonstrációt itt is, ott is a szavazás eredményéig tartjuk fenn. 


Az ez utáni program a szavazás eredményétől erősen függ. Amennyiben megszavazza a Parlament ezt a törvényt, a polgári engedetlenség felé nyitva az út annak, aki úgy gondolja. 🙂 
Holnap elküldjük írásos követelésünket a köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, a Parlament elnökének, a nemzetgazdasági miniszternek és a parlamenti pártok frakció vezetőinek is. 

Ezt a tervezetet a rendőrség tudomásul vette, tehát mehet!


Amint azt nyilván tudjátok, a kormány benyújtotta a parlamentnek elfogadásra, a piaci árfolyamon történő forintosításról szóló törvény tervezetét. Ne legyen kétségetek afelől, hogy a fidesz-kdnp kétharmad elfogadja-e azt és törvényerőre emeli előreláthatólag november 25-én.
Ez részünkről teljes mértékben ELFOGADHATATLAN!
A szokásos eljárás egyszerű: felröppentik a hírt a az előbb említett forintosításról. Ha a tiltakozás gyenge, vagy szórványos, gond nélkül át is megy a törvényhozáson.Amennyiben ezt a törvényt elfogadja az országgyűlés, nincs visszaút! Piaci árfolyamon kezdheti mindenki elölről a kölcsöne törlesztését.

A Facebookos szervezési oldalt ide kattintva lehet elérni!

Elnézést kérek mindenkitől, de a szorosan nem az eseményhez illő hozzászólásokat törlöm. A lényeges közlendők így elvesznek, hátra kerülnek.

A kifosztásunknak nem lesz vége, ha hagyjuk!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM