DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

[good_old_share]


loading...

Megvalósulhat a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követelése? Videó alább!

 

Még a FIDESZ- és az MSZP egymásra mutogat, és igyekszik a „devizahitelezéssel” kapcsolatos felelősséget a másikra kenni, addig a károsultak szavazataiért egymás haját tépik az ellenzéki pártok.Érdekes és rendkívül aggasztó ez a jelenség.

 

Bár látszólag az összes parlamenti párt meg akarja menteni a „deviza”-hiteleseket, eddig egyiknek sem sikerült. Mindenkinek van egy jó megoldása, de ezek az ötletek, törvényjavaslatok nagyrészt csak mostanában kerültek felszínre. Most viszont rendkívül erőteljesen.

A „devizás” érdekvédő szervezetek viszont még most sem tudtak teljes egységbe tömörülni, hogy a pártok küzdelmét felhasználva hatékonyan és nagy tömegek támogatásával „lovagolhassák” meg ezt a lehetőséget.

Most az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje ígéretet tett arra, hogy amennyiben kormányra kerülnek, akkor megvalósítják a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követeléseit.

loading...

Hogy mennyire bíznak meg az átvert károsultak a parlamenti pártok ígéreteiben? Az oldal alján megtalálod a károsultak véleményét, melyet szavazás formájában elmondtak!

 

Persze nagy kérdés az, hogy ezeket a követeléseket ki fogja majd tolmácsolni a törvényhozásnak. Mert, ha nem jó koordinátor „kezébe kerül” az összekötő szerepe, akkor ismét ott lehetnek a károsultak, ahonnan elindultak. Azaz szinte egy lépéssel sem kerültek közelebb a végleges és tisztességes megoldáshoz.Láttunk már ilyet!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Hogy mennyire bíznak meg az átvert károsultak a parlamenti pártok ígéreteiben? Az oldal alján megtalálod a károsultak véleményét, melyet szavazás formájában elmondtak!

 

Amit minden károsult biztosan tud: a bankok 2000-2500 milliárd forinttal követelnek többet a devizahitelesektől, mint amennyit követelhetnének. Eközben 900 ezer embert fenyeget az a veszély, hogy elveszíti az otthonát. Jól van ez így. Ilyen előfordulhat egy demokratikus jogállamban?

 

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" ÚJRA VAN REMÉNY! EZ AZ ÖSSZES ADÓSRA VONATKOZHAT!
“DEVIZAHITELEK” ÚJRA VAN REMÉNY! EZ AZ ÖSSZES ADÓSRA VONATKOZHAT!

"DEVIZAHITELEK" ÚJRA VAN REMÉNY! EZ AZ ÖSSZES ADÓSRA VONATKOZHAT! [good_old_share] Több százezer magyar devizakárosult megmenekülhet a végrehajtástól, ha az Európai...

KÚRIA BÍRÓI MŰHIBÁS JOGEGYSÉGI HATÁROZATÁNAK ÉS AZ ÁLLAM ALKOTMÁNYELLENES DEVIZAJOGÁNAK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL
KÚRIA BÍRÓI MŰHIBÁS JOGEGYSÉGI HATÁROZATÁNAK ÉS AZ ÁLLAM ALKOTMÁNYELLENES DEVIZAJOGÁNAK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL.

KÚRIA BÍRÓI MŰHIBÁS JOGEGYSÉGI HATÁROZATÁNAK ÉS AZ ÁLLAM ALKOTMÁNYELLENES DEVIZAJOGÁNAK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL [good_old_share] - kérem megosztani - Jog és Igazság Mozgalom...

Close