DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

[good_old_share]


Megvalósulhat a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követelése? Videó alább!

 

Még a FIDESZ- és az MSZP egymásra mutogat, és igyekszik a „devizahitelezéssel” kapcsolatos felelősséget a másikra kenni, addig a károsultak szavazataiért egymás haját tépik az ellenzéki pártok.Érdekes és rendkívül aggasztó ez a jelenség.

 

Bár látszólag az összes parlamenti párt meg akarja menteni a „deviza”-hiteleseket, eddig egyiknek sem sikerült. Mindenkinek van egy jó megoldása, de ezek az ötletek, törvényjavaslatok nagyrészt csak mostanában kerültek felszínre. Most viszont rendkívül erőteljesen.

A „devizás” érdekvédő szervezetek viszont még most sem tudtak teljes egységbe tömörülni, hogy a pártok küzdelmét felhasználva hatékonyan és nagy tömegek támogatásával „lovagolhassák” meg ezt a lehetőséget.

Most az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje ígéretet tett arra, hogy amennyiben kormányra kerülnek, akkor megvalósítják a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követeléseit.

Hogy mennyire bíznak meg az átvert károsultak a parlamenti pártok ígéreteiben? Az oldal alján megtalálod a károsultak véleményét, melyet szavazás formájában elmondtak!

 

Persze nagy kérdés az, hogy ezeket a követeléseket ki fogja majd tolmácsolni a törvényhozásnak. Mert, ha nem jó koordinátor „kezébe kerül” az összekötő szerepe, akkor ismét ott lehetnek a károsultak, ahonnan elindultak. Azaz szinte egy lépéssel sem kerültek közelebb a végleges és tisztességes megoldáshoz.Láttunk már ilyet!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Hogy mennyire bíznak meg az átvert károsultak a parlamenti pártok ígéreteiben? Az oldal alján megtalálod a károsultak véleményét, melyet szavazás formájában elmondtak!

 

Amit minden károsult biztosan tud: a bankok 2000-2500 milliárd forinttal követelnek többet a devizahitelesektől, mint amennyit követelhetnének. Eközben 900 ezer embert fenyeget az a veszély, hogy elveszíti az otthonát. Jól van ez így. Ilyen előfordulhat egy demokratikus jogállamban?

 

[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM