DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!

loading...

DEVIZAHITELESEK, QUESTOR-KÁROSULTAK! MEG LESZTEK MENTVE!


Megvalósulhat a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követelése? Videó alább!

 

Még a FIDESZ- és az MSZP egymásra mutogat, és igyekszik a „devizahitelezéssel” kapcsolatos felelősséget a másikra kenni, addig a károsultak szavazataiért egymás haját tépik az ellenzéki pártok.Érdekes és rendkívül aggasztó ez a jelenség.

 

Bár látszólag az összes parlamenti párt meg akarja menteni a „deviza”-hiteleseket, eddig egyiknek sem sikerült. Mindenkinek van egy jó megoldása, de ezek az ötletek, törvényjavaslatok nagyrészt csak mostanában kerültek felszínre. Most viszont rendkívül erőteljesen.

A „devizás” érdekvédő szervezetek viszont még most sem tudtak teljes egységbe tömörülni, hogy a pártok küzdelmét felhasználva hatékonyan és nagy tömegek támogatásával „lovagolhassák” meg ezt a lehetőséget.

loading...

Most az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje ígéretet tett arra, hogy amennyiben kormányra kerülnek, akkor megvalósítják a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követeléseit.

Hogy mennyire bíznak meg az átvert károsultak a parlamenti pártok ígéreteiben? Az oldal alján megtalálod a károsultak véleményét, melyet szavazás formájában elmondtak!

 

Persze nagy kérdés az, hogy ezeket a követeléseket ki fogja majd tolmácsolni a törvényhozásnak. Mert, ha nem jó koordinátor „kezébe kerül” az összekötő szerepe, akkor ismét ott lehetnek a károsultak, ahonnan elindultak. Azaz szinte egy lépéssel sem kerültek közelebb a végleges és tisztességes megoldáshoz.Láttunk már ilyet!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Hogy mennyire bíznak meg az átvert károsultak a parlamenti pártok ígéreteiben? Az oldal alján megtalálod a károsultak véleményét, melyet szavazás formájában elmondtak!

 

Amit minden károsult biztosan tud: a bankok 2000-2500 milliárd forinttal követelnek többet a devizahitelesektől, mint amennyit követelhetnének. Eközben 900 ezer embert fenyeget az a veszély, hogy elveszíti az otthonát. Jól van ez így. Ilyen előfordulhat egy demokratikus jogállamban?

 

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás