BANKTERROR MAGYARORSZÁGON (VIDEO)

BANKTERROR MAGYARORSZÁGON (VIDEO)

BANKTERROR MAGYARORSZÁGON + FELHÍVÁSNE NÉZZÉK HÜLYÉNEK A MAGYAR NÉPET A PÁRTOK!

loading...

 

 

1.     A Nemzeti Együttműködési Testület Titkársága (NETT) követeli, hogy a multicégek és NAV korrupció gyanús ügyeit egy speciális – külön e célból felállított – parlamenti bizottság, nyílt üléseken tárgyalja meg!

Vessenek véget a gyakorlatnak, hogy a pártok túl-hatalmukat kihasználva, összefogva eltussolnak, titkosítanak kényes kérdéseket. Ez nem demokrácia!

 

2.     Követeljük továbbá: hozzák nyilvánosságra amit a Horvátország ügyészsége, nyomozószervei, felderítettek az elhíresült MOL ügyben.

Jogunk van megtudni azt, hogy kik, kinek a pénzéből „kenték meg” 10 millió euroval az akkori horvát miniszterelnököt! 

Mert szerintünk nagy a valószínűsége, hogy ez az összeg a magyar emberek zsebéből hiányzik ma.  

loading...

A korrupció mindenütt korrupció és pusztít.  Üldözni kell! A korrupció kiirtása mindennél fontosabb érdek!  Nem tehetünk kivételt!

 

 Ezért követeljük a mindenkori köztájékoztatást!

Hiszen tűrhetetlen lenne a gyakorlat folytatása, hogy államtitokká nyilvánítsák az alapos gyanú szerint nyilvánvaló bűncselekményeket.

 

Az eddigi eltusolások miatt régóta és jogosan gyanítja a köznép –, hogy a pártok hülyének nézik a magyar népet és nem a nép, tehát a „köz” érdekeit képviselik, hanem a multik érdekét és a maguk és holdudvaraik részérdekeit   

 

Ez ellen tiltakozunk december 16-án egész napos rendezvényen, mert tűrhetetlen a devizahitelesek megnyomorítása, az államot és egyént egyaránt sújtó adósságcsapda, a hazánk és népünk elleni föld-mutyi, s a korrupciónak maffiaszerű elburjánzása.

 

"Aki magyar velünk tart!"

 

Csatlakozási lehetőség a Kúria előtt ( Bp. V. Markó 16)  reggel 8 órától 16 óráig, ezt követően fáklyás vonulás Markó – Bajcsy Zsilinszky út – Lánc híd – Budai  felső-rakpart – Kacsa u. – Fő utca – Budai Központi Kerületi Bíróság.

 

A NETT nevében: dr. Bene Gábor 

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"CSULÁS" PŐSZE ÉS A JOBBIK
“CSULÁS” PŐSZE ÉS A JOBBIK

Pősze Lajos: A Jobbik csak egy horda Januárban arcul köpte őt volt frakciótársa, pörre ment. Amúgy volt már ő MDF-es,...

"DEVIZA"-"HITEL-Varga István: "Ez úgy ahogy van, törvénytelen"
“DEVIZA”-“HITEL-Varga István: “Ez úgy ahogy van, törvénytelen”

"DEVIZA"-"HITEL-Varga István: "Ez úgy ahogy van, törvénytelen" alapjaiban rendet kell tennünk Magyarország pénzügyi viszonyaiban. [cn-social-icon] A Polgári Törvénykönyv rendelkezéseitől messze...

Close