BANKTERROR MAGYARORSZÁGON (VIDEO)

BANKTERROR MAGYARORSZÁGON (VIDEO)

BANKTERROR MAGYARORSZÁGON + FELHÍVÁSNE NÉZZÉK HÜLYÉNEK A MAGYAR NÉPET A PÁRTOK!

 

 

1.     A Nemzeti Együttműködési Testület Titkársága (NETT) követeli, hogy a multicégek és NAV korrupció gyanús ügyeit egy speciális – külön e célból felállított – parlamenti bizottság, nyílt üléseken tárgyalja meg!

Vessenek véget a gyakorlatnak, hogy a pártok túl-hatalmukat kihasználva, összefogva eltussolnak, titkosítanak kényes kérdéseket. Ez nem demokrácia!

 

2.     Követeljük továbbá: hozzák nyilvánosságra amit a Horvátország ügyészsége, nyomozószervei, felderítettek az elhíresült MOL ügyben.

Jogunk van megtudni azt, hogy kik, kinek a pénzéből „kenték meg” 10 millió euroval az akkori horvát miniszterelnököt! 

Mert szerintünk nagy a valószínűsége, hogy ez az összeg a magyar emberek zsebéből hiányzik ma.  

A korrupció mindenütt korrupció és pusztít.  Üldözni kell! A korrupció kiirtása mindennél fontosabb érdek!  Nem tehetünk kivételt!

 

 Ezért követeljük a mindenkori köztájékoztatást!

Hiszen tűrhetetlen lenne a gyakorlat folytatása, hogy államtitokká nyilvánítsák az alapos gyanú szerint nyilvánvaló bűncselekményeket.

 

Az eddigi eltusolások miatt régóta és jogosan gyanítja a köznép –, hogy a pártok hülyének nézik a magyar népet és nem a nép, tehát a „köz” érdekeit képviselik, hanem a multik érdekét és a maguk és holdudvaraik részérdekeit   

 

Ez ellen tiltakozunk december 16-án egész napos rendezvényen, mert tűrhetetlen a devizahitelesek megnyomorítása, az államot és egyént egyaránt sújtó adósságcsapda, a hazánk és népünk elleni föld-mutyi, s a korrupciónak maffiaszerű elburjánzása.

 

"Aki magyar velünk tart!"

 

Csatlakozási lehetőség a Kúria előtt ( Bp. V. Markó 16)  reggel 8 órától 16 óráig, ezt követően fáklyás vonulás Markó – Bajcsy Zsilinszky út – Lánc híd – Budai  felső-rakpart – Kacsa u. – Fő utca – Budai Központi Kerületi Bíróság.

 

A NETT nevében: dr. Bene Gábor 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM