VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁS SZABADSÁGA DEVIZAÜGYBEN.

VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁS SZABADSÁGA DEVIZAÜGYBEN.

VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁS SZABADSÁGA DEVIZAÜGYBEN.

[good_old_share]


Ti küldtétek: Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Nem engedik az interneten az alábbi véleményem terjesztését!

 

A hitelezők írásban ISMERTÉK EL, hogy tisztességtelen voltak, papírunk van róla.

loading...A kormány beavatkozásával NEM HOZHATTA VOLNA ROSSZABB HELYZETBE A FOGYASZTÓKAT, MINTHA BÍRÓSÁG MONDTA VOLNA KI A JOGTALAN KAMATEMELÉS ÉS AZ ÁRRÉS tisztességtelen voltát, MERT AKKOR SEMMISSÉ NYILVÁNÍTOTTÁK VOLNA A kölcsön szerződést.

MÁR CSAK EZÉRT IS JOGSÉRTŐ A TÖRVÉNY EREJÉVEL REÁNK ERŐSZAKOOLT BEAVATKOZÁS, és ráadásul mára egyértelmű, hogy a HITELEZŐK és a MAGUK JOGALAP NÉLKÜLI TOVÁBBI GAZDAGODÁSÁT SEGÍTI ELŐ határozottan a fogyasztók terhére, kárára!

KINEK NEM VILÁGOS MÉG EZ?????!

 

TÖRVÉNYILEG KÖTELEZZÉK A KÖZJEGYZŐKET, HOGY FEJEZZÉK BE A JOGSÉRTŐ ZÁRADÉKOLÁSOKAT!

Büntetőjogi felelősségem tudatában állítom, hogy MINDEN közjegyző, bíró, aki a KÖZVETLEN VÉGREHAJTHATÓSÁGOT döntésével tevőlegesen lehetővé teszi, BŰNSEGÉD emberek jogfosztásában, hontalanná, adósrabszolgává tételében, és ÖNGYILKOSSÁGBA HAJSZOLÁSÁBAN!

Ne féljünk, terjesszük. Tudatosuljon az emberekben ez, és ha másként nem is, de puszta megvető tekintetteikkel éreztessék ezekkel a döntési helyzetükkel VISSZAÉLŐKKEL MEGVETÉSÜKET.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Szembesüljenek jogsértő, gyalázatos tetteikkel nap, mint nap, miként emberek ezrei kénytelenek viselni JOGSÉRTŐ döntéseik következményeit.

A BDT2017. 3629 (bírói döntvénytár), a 18/1999.(II.5.)Korm.r.1.§ (1)bek., és a mögöttes 93/13 EGK fogyasztóvédelmi irányelvek szerint SEM történhetne ez meg. Szegeden a közjegyzők simán záradékolnak. A Szegedi Törvényszék IV-es tanácsa simán befogadják és tovább engedik a közjegyző JOGSÉRTŐ cselekményét.Ismerik a fent felhívott bírói állásfoglalást, kormányrendeletet és az EU fogyasztóvédelmi törvényeit, és azon UNIÓS JOG szerinti KÖTELEZETTSÉGÜKET, hogy még akkor is figyelemmel kellene ezekre lenniük, ha maga az adós fellebbezésében erre nem hivatkozott.

NEM BÚJHATNÁNAK a keresethez kötöttség mögé egy olyan ügyben ahol az állam ERŐSZAKKAL megejtett beavatkozása saját anyagi haszonszerzése érdekében szinte átírta a szerződéseket, mikor a közjegyzői iratban és a szerződésben is szinte már csak a fogyasztók személyi adatai és adósi minősítésük a régi. MI TÖBB ŐK KÖTELESEK LENNÉNEK olyan figyelmesen tanulmányozni minden körülményt, hogy az eddig még fel nem fedezett jogsértéseket észlelhessék, s ha találnak olyat, hát ítéletük meghozatalánál azt is figyelembe vegyék.

NINCS KERESETHEZ KÖTÖTTSÉG egy UNIÓS tagállam tisztességes bírája számára, mert az UNIÓS jog felülírja az állami jogot ütközés esetén. K. Lenke.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ OTP KÖLCSÖN RÉSZBEN ÉRVÉNYTELEN.
AZ OTP KÖLCSÖN RÉSZBEN ÉRVÉNYTELEN.

AZ OTP KÖLCSÖN RÉSZBEN ÉRVÉNYTELEN. [good_old_share] És ismét a HitelSikerek . hu szállítja nekünk a jó híreket!   Ez úton...

"DEVIZAHITELEK"-INDULHAT A NYOMOZÁS!
“DEVIZAHITELEK”-INDULHAT A NYOMOZÁS!

"DEVIZAHITELEK"-INDULHAT A NYOMOZÁS! [good_old_share] Az alábbi dokumentum Toroczkai László hivatalos oldalán jelent meg.   A Kúria továbbította a bankok ellen...

Close