DEVIZAHITELEK-LEHET EZT ÍGY IS CSINÁLNI!

DEVIZAHITELEK-LEHET EZT ÍGY IS CSINÁLNI!

DEVIZAHITELEK-LEHET EZT ÍGY IS CSINÁLNI!

[good_old_share]


Dr. Szakács László – Horvátországban már a nyáron ítélet született, a devizahitelezés ügyében. A jog és a politika nem a bankok, hanem az emberek mellé állt.

 

A mai nap folyamán találkoztam Mato Arlovic, horvát alkotmánybíróval és jogtudóssal. Devizahiteles ügyekben mindig az emberek oldalán, és az emberek jogainak oldalan áll.

loading...Tartalmas és hasznos megbeszélést folytattunk a magyar helyzetet is elemezve.

Az általa elmondottak megerősítettek abban, hogy helyes úton akarjuk Magyarországon is kikényszeríteni a deviza károsultak jogainak helyreállítását, jogainak érvényesítését.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az első megbeszélés volt, de biztosan folytatjuk.

Deviza- és Quaestor károsultakkal a Parlamentben.Nekik magyarázza a Fidesz és Orbán Viktor, hogy Magyarországon van jogbiztonság és jog előtti egyenlőség. Erre ma lehetőségük lesz.

Jöjjenek ki az ülésteremből hozzánk! Dr. Szakács László.Itt valaki zsigerből hazudik….de legalább profi módon teszi…

FIGYELEM! Korábbi felvétel, azóta már jogerős a döntés!!! KATTINTS: HORVÁTORSZÁGBAN A BANKOK ELLEN ÍTÉLTEK 

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-ANDI KÖNYÖRGÖM, CSINÁLJUNK VALAMIT!
DEVIZAHITEL-ANDI KÖNYÖRGÖM, CSINÁLJUNK VALAMIT!

DEVIZAHITEL-ANDI KÖNYÖRGÖM, CSINÁLJUNK VALAMIT! [good_old_share] MOCSKOS BANKI CSALÁSOK. II. RÉSZ.   Devizahitelesek "kis színes kálváriája" a parlamentben. Dr. Varga-Damm Andrea...

TOTÁLIS TÁMADÁS A DEVIZAKÁROSULTAK ELLEN?
TOTÁLIS TÁMADÁS A DEVIZAKÁROSULTAK ELLEN?

TOTÁLIS TÁMADÁS A DEVIZAKÁROSULTAK ELLEN? [good_old_share] Toroczkai László - A KÖZJEGYZŐI KAMARA A BANKSZÖVETSÉGGEL ÉS AZ MNB-VEL A KÁROSULTAKKAL SZEMBEN...

Close