“DEVIZAHITELEK”-MEGOLDÁS KELL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT!

"DEVIZAHITELEK"-MEGOLDÁS KELL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT!

"DEVIZAHITELEK"-MEGOLDÁS KELL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT!

[good_old_share]


A devizás megoldás független a választásoktól.

 

Független attól, hogy melyik párt mit ígérget.
Megoldás kell választások előtt.Akármelyik pártok alakítanak kormányt a mi dolgunk az, hogy a saját tárgyalási pozíciónkat biztosítsuk mindenkor, minden helyzetben. Ez azonban már nem a tárgyalgatás és elemezgetés, gumicsontrágás ideje. Nincs már helye annak, hogy arról beszélgessünk, hogy milyen folyamatok zajlottak. Azt majd a történelemcsinálók megírogatják.

A valós megoldásnál alább nem adhatjuk.

 

Ne tévesszen meg senkit, hogy választási hadjárat készül. A devizahiteles ügy minden ígérgetőnek csak ürügy a szavazatvadászatra, de valós megoldást az nem akar, aki a pénzhatalom kezébe adja a sorsát.Ők csak akkor fognak megoldást kreálni, ha a pénzhatalom ezt megengedi nekik. A mi valós ellenfelünk a pénzhatalom.
Ellenben a látszatdemokrácia fenntartásához szükségük van a szavazatainkra, ezért amellett, hogy menedzseled a saját ügyedet teljes gőzzel, van még egy muníciód. A szavazatod!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha ezt a muníciót egy cél érdekében egyformán használjuk fel, akkor azt megérezhetik. Még a pénzhatalom is.Tehát ha ki tudjuk alakítani az egységes álláspontunkat ez ügyben, akkor kellő nyomást tudunk gyakorolni.

Nem sok időnk van rá. -Járvás Éva.

A parlamenti választáson támogatnád azt a pártot, amelyik vállalja, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányra jutása esetén?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM