“DEVIZAHITELEK”-MEGOLDÁS KELL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT!

loading...

"DEVIZAHITELEK"-MEGOLDÁS KELL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT!

Email


A devizás megoldás független a választásoktól.

 

Független attól, hogy melyik párt mit ígérget.
Megoldás kell választások előtt.Akármelyik pártok alakítanak kormányt a mi dolgunk az, hogy a saját tárgyalási pozíciónkat biztosítsuk mindenkor, minden helyzetben. Ez azonban már nem a tárgyalgatás és elemezgetés, gumicsontrágás ideje. Nincs már helye annak, hogy arról beszélgessünk, hogy milyen folyamatok zajlottak. Azt majd a történelemcsinálók megírogatják.

A valós megoldásnál alább nem adhatjuk.

 

Ne tévesszen meg senkit, hogy választási hadjárat készül. A devizahiteles ügy minden ígérgetőnek csak ürügy a szavazatvadászatra, de valós megoldást az nem akar, aki a pénzhatalom kezébe adja a sorsát.Ők csak akkor fognak megoldást kreálni, ha a pénzhatalom ezt megengedi nekik. A mi valós ellenfelünk a pénzhatalom.
Ellenben a látszatdemokrácia fenntartásához szükségük van a szavazatainkra, ezért amellett, hogy menedzseled a saját ügyedet teljes gőzzel, van még egy muníciód. A szavazatod!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha ezt a muníciót egy cél érdekében egyformán használjuk fel, akkor azt megérezhetik. Még a pénzhatalom is.Tehát ha ki tudjuk alakítani az egységes álláspontunkat ez ügyben, akkor kellő nyomást tudunk gyakorolni.

Nem sok időnk van rá. -Járvás Éva.

A parlamenti választáson támogatnád azt a pártot, amelyik vállalja, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányra jutása esetén?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás