“DEVIZAHITELEK” – GIGANTIKUS BOTRÁNY VAN KÉSZÜLŐBEN?

"DEVIZAHITELEK" - GIGANTIKUS BOTRÁNY VAN KÉSZÜLŐBEN?

"DEVIZAHITELEK" – GIGANTIKUS BOTRÁNY VAN KÉSZÜLŐBEN?

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

 

Gigantikus botrány van készülőben vagy egy teljesen törvényes eljárás ? Ki tudja ezt megmondani ?
A Pénzügyi Békéltető Testület közel 90 százalékos elutasítási aránya és az elutasítások nagy száma azt mutatja, hogy a panaszok elutasításának elkészítésében külső erőforrásokat használhat ez az alternatív vitarendező testület!
Tehát megismétlem : alternatív vitarendező testület akinek az elszámolási törvénnyel kapcsolatban ráadásul olyan kötelezést is tartalmazó jogosítványa van, ami akár megegyezik egy első fokú bírósági határozattal!
 

Na tessenek elképzelni azt a pillanatig amikor a nagy ügyszámra való hivatkozásra mondjuk a fővárosi törvényszék kiszervezik ügyvédi irodáknak a perek feldolgozását ès elkéri az ítéletek meghozatalának előkészítésére is úgy, hogy annak már csak a kihirdetése és a határozat aláírása marad a biróság feladatának!

Tudomásomra jutott, hogy lehetnek olyan ügyvédi irodák akik ilyen feldolgozásban részt vesznek a PBT felkérésére ! A kérdés az, hogy ezt jogszerűen tehetik meg, vagy ebben az esetben nem vonatkoznak a panaszosok személyiségi jogaira vonatkozó védelem , a banktitok kérdését már meg sem említem mert alig hiszem, hogy ez esteken egy panaszos írásbeli hozzájárulásával megtörténhetett!
Tehát feltehetőleg egy egész hadsereg készül a nyári nyaralás helyett a panaszok elutasítására, annak szakszerűnek látszó elutasítására!

Nézzük tehát azt a fórumot amit nyilvánosságnak nevezünk és itt kérem az alább felsorolt ügyvédek nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy igaznak lehet elfogadni azt a városi legendát ami az elszámolási panaszokban való aktív közreműködést jelenti, valamint illő tisztelettel kérem arra vonatkozóan is nyilatkozzanak, hogy a megismert panaszok személyes adataira valamint a banktitokra való tekintettel milyen formában kaptak a panaszosok eseteben ennek megismerésére vonatkozó nyilatkozatot !

Úgy érzem , hogy ezen megkeresés hozzájárulhat ahhoz , hogy ne a suttogó propaganda rombolja jóhirnevüket és szakmai tisztességüket hanem játszunk az asztal fölött nyílt lapokkal, és tegyünk végre pontot annak érdekében , hogy ne essen folt senki becsületén!

Dezső ès Társai Ügyvédi iroda, akik a weboldalakon az alábbi munkatársakat teszik közzé :
Mag. Georg Konrád
Dr. Attila Dezső 
Dr. Orsolya Hajós 
Dr. Attila Marjai 
Dr. Edina Nagy 
Dr. Tamás PolaufDr. Andrea Presser 
Dr. Ilona Rónay-Csordás
Dr. Wilhelm Stettner 
Dr. Sándor Szterényi 
Dr. Katalin Veszély
Dr. György Bálint
Dr. Katalin Deák 
Dr. Gabriella Donner 
Dr. András Fenyőházi 
Dr. András Kauten 
Dr. Gabriella Klotz
Dr. Márton Kocsis 
Dr. Eszter Á. Kontor 
Dr. László Krüpl
Dr. György Molnár
Dr. Gizella Nagy 
Dr. Petra Novotny 
Dr. Erzsébet Végh 
Dr. Nikoletta Wolf 
Dr. Károly Zaicsek 
Dr. Judit Ferenczy 
Dr. Zoltán Kolodzey 
Dr. Magdolna Macsuga
Dr. Péter Szajlai 
Dr. Márton Tiba 
Dr. Bernadett Török
További 20 fővel képviselteti magát a 
DUDA ÉS CSÁKÓ ÜGYVÉDI IRODA
1023 Budapest LAJOS UTCA 28-32. 5.EM.
12265017-2-41 akinek jelenleg weboldala nem elérhető
Valamint :
dr. Kiszely Gabriella
dr. Sárdy péter
dr. Sárvári Nóra 
dr. Szabó Noémi 
Vargáné dr. Adácsi Katalin
dr. Fábry Ágnes 
dr. Nagy-Baranyi Dóra 
dr. Szórádi Judit

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM