DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

[good_old_share]


A Jobbik utcafóruma Mezőtúron.

Dr. Varga Damm Andrea néhány alapvető kérdést igyekszik tisztázni a Jobbik „deviza”-hiteles törvénymódosítási elképzeléseivel és a forintosítással kapcsolatban.A felvételkori árfolyamon történő forintosítás a Jobbik elképzelése alapján azt jelenti, hogy a bank mindenkinek a felvett forintösszeg alapján számol el.

loading...

Több szó is esik az elszámoltatásról. Az elszámoltatással szoros összefüggésben kellene lennie a büntetőjogi felelősségre vonásnak is.

No ez az, ami a hazánkban működő külföldi bankok esetében nem történt meg. Emlékezzünk csak arra a 734 milliárd forintra, amellyel a bankok hosszú éveken keresztül „megvágták” a Magyar embereket. Ezt az összeget a politikusok, és a bíróságok csak tisztességtelenségnek ítélték, így a bankárok megmenekültek a büntetőjogi felelősségtől.

Az igazság kedvéért:

 

Sajnos a Jobbik – bár több alkalommal folytattunk Vona Gáborral, és Z. Kárpát Dániellel erről a 734 milliárdról és a bankárok tisztességtelenségéről levelezést, mégsem követeli a parlamentben a bankárok felelősségre vonását!

Ezen azért érdemes elgondolkodni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELES TÖRVÉNYEK - MA ISMÉT FONTOS TÁRGYALÁS! 2018. FEBRUÁR 22.
DEVIZAHITELES TÖRVÉNYEK – MA ISMÉT FONTOS TÁRGYALÁS! 2018. FEBRUÁR 22.

DEVIZAHITELES TÖRVÉNYEK - MA ISMÉT FONTOS TÁRGYALÁS! 2018. FEBRUÁR 22. [good_old_share] Összeegyeztethető-e a deviza-alapú hitelek tartalma az Uniós joggal (?...

MAGYARORSZÁG AZ UZSORÁSOK FELLEGVÁRA, A BOSSZÚ BÖRTÖNE.
MAGYARORSZÁG AZ UZSORÁSOK FELLEGVÁRA, A BOSSZÚ BÖRTÖNE.

MAGYARORSZÁG AZ UZSORÁSOK FELLEGVÁRA, A BOSSZÚ BÖRTÖNE. [good_old_share] Grell Antal - Magyarországon, ahol évente 10.000 családot kivágnak az utcára, mint...

Close