DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

[good_old_share]


A Jobbik utcafóruma Mezőtúron.

Dr. Varga Damm Andrea néhány alapvető kérdést igyekszik tisztázni a Jobbik „deviza”-hiteles törvénymódosítási elképzeléseivel és a forintosítással kapcsolatban.A felvételkori árfolyamon történő forintosítás a Jobbik elképzelése alapján azt jelenti, hogy a bank mindenkinek a felvett forintösszeg alapján számol el.

Több szó is esik az elszámoltatásról. Az elszámoltatással szoros összefüggésben kellene lennie a büntetőjogi felelősségre vonásnak is.

No ez az, ami a hazánkban működő külföldi bankok esetében nem történt meg. Emlékezzünk csak arra a 734 milliárd forintra, amellyel a bankok hosszú éveken keresztül „megvágták” a Magyar embereket. Ezt az összeget a politikusok, és a bíróságok csak tisztességtelenségnek ítélték, így a bankárok megmenekültek a büntetőjogi felelősségtől.

Az igazság kedvéért:

 

Sajnos a Jobbik – bár több alkalommal folytattunk Vona Gáborral, és Z. Kárpát Dániellel erről a 734 milliárdról és a bankárok tisztességtelenségéről levelezést, mégsem követeli a parlamentben a bankárok felelősségre vonását!

Ezen azért érdemes elgondolkodni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[poll id=”14″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM