DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

loading...

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

Email


A Jobbik utcafóruma Mezőtúron.

Dr. Varga Damm Andrea néhány alapvető kérdést igyekszik tisztázni a Jobbik „deviza”-hiteles törvénymódosítási elképzeléseivel és a forintosítással kapcsolatban.A felvételkori árfolyamon történő forintosítás a Jobbik elképzelése alapján azt jelenti, hogy a bank mindenkinek a felvett forintösszeg alapján számol el.

Több szó is esik az elszámoltatásról. Az elszámoltatással szoros összefüggésben kellene lennie a büntetőjogi felelősségre vonásnak is.

No ez az, ami a hazánkban működő külföldi bankok esetében nem történt meg. Emlékezzünk csak arra a 734 milliárd forintra, amellyel a bankok hosszú éveken keresztül „megvágták” a Magyar embereket. Ezt az összeget a politikusok, és a bíróságok csak tisztességtelenségnek ítélték, így a bankárok megmenekültek a büntetőjogi felelősségtől.

Az igazság kedvéért:

 

Sajnos a Jobbik – bár több alkalommal folytattunk Vona Gáborral, és Z. Kárpát Dániellel erről a 734 milliárdról és a bankárok tisztességtelenségéről levelezést, mégsem követeli a parlamentben a bankárok felelősségre vonását!

Ezen azért érdemes elgondolkodni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás