KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

[good_old_share]


Ti küldtétek – Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll,

A pártok küldözgetnek különféle tájékoztatót, hogy mit tennének, ha hatalomra jutnának.Minden Párt csak a maga hasznát nézte eddig is, és szerintem ezután is ez lesz. Magam is devizahitel károsultja vagyok. Még fizetem, mert féltem a lakásom, amiben a gyerekek laktak, lakhatnak még valamikor.

A gyermekem külföldre ment dolgozni, így az unokáimat is csak nagyon ritkán láthatom. Azt az érzelmi kárt, amit a család hiánya okoz, senki nem számolja fel, senki nem téríti meg.

Úgy nőnek fel az unokáim, hogy csak nagyritkán láthatom őket. A gyerekeimmel szintén emiatt kevés a kapcsolat. A gyerekeimet nem tudom segíteni, nem anyagilag, hanem ha szükség lenne a nagymamára, nincs ott.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nincs, aki időnként elhozza a gyereket az iskolából, óvodából helyettem. Csak ha kint fizetős szolgáltatást vesznek igénybe.De tiszta szívemből kívánom mindazoknak, akik ezt a HITEL formát népszerűsítették érje az életben hasonló gazdagság. Hozzá nagyon jó egészségük legyen. Mert a DEVIZA hitel is hozzá járult ahhoz, hogy a magyar Nővérek tömegesen a Német, az Osztrák, az Angol, és a Holland Egészségügyet igyekeznek erősíteni. Tisztelettel: I M.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM