KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

[good_old_share]


Ti küldtétek – Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll,

A pártok küldözgetnek különféle tájékoztatót, hogy mit tennének, ha hatalomra jutnának.Minden Párt csak a maga hasznát nézte eddig is, és szerintem ezután is ez lesz. Magam is devizahitel károsultja vagyok. Még fizetem, mert féltem a lakásom, amiben a gyerekek laktak, lakhatnak még valamikor.

A gyermekem külföldre ment dolgozni, így az unokáimat is csak nagyon ritkán láthatom. Azt az érzelmi kárt, amit a család hiánya okoz, senki nem számolja fel, senki nem téríti meg.

Úgy nőnek fel az unokáim, hogy csak nagyritkán láthatom őket. A gyerekeimmel szintén emiatt kevés a kapcsolat. A gyerekeimet nem tudom segíteni, nem anyagilag, hanem ha szükség lenne a nagymamára, nincs ott.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nincs, aki időnként elhozza a gyereket az iskolából, óvodából helyettem. Csak ha kint fizetős szolgáltatást vesznek igénybe.De tiszta szívemből kívánom mindazoknak, akik ezt a HITEL formát népszerűsítették érje az életben hasonló gazdagság. Hozzá nagyon jó egészségük legyen. Mert a DEVIZA hitel is hozzá járult ahhoz, hogy a magyar Nővérek tömegesen a Német, az Osztrák, az Angol, és a Holland Egészségügyet igyekeznek erősíteni. Tisztelettel: I M.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.
DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI. [good_old_share] A Jobbik utcafóruma Mezőtúron. Dr. Varga Damm Andrea néhány alapvető kérdést igyekszik tisztázni...

DEVIZAHITELES TÖRVÉNYEK - MA ISMÉT FONTOS TÁRGYALÁS! 2018. FEBRUÁR 22.
DEVIZAHITELES TÖRVÉNYEK – MA ISMÉT FONTOS TÁRGYALÁS! 2018. FEBRUÁR 22.

DEVIZAHITELES TÖRVÉNYEK - MA ISMÉT FONTOS TÁRGYALÁS! 2018. FEBRUÁR 22. [good_old_share] Összeegyeztethető-e a deviza-alapú hitelek tartalma az Uniós joggal (?...

Close