NAGY GÁBOR: “DEVIZA”-“HITELES” LEVÉL A MINISZTERELNÖKNEK

NAGY GÁBOR: "DEVIZA"-"HITELES" LEVÉL A MINISZTERELNÖKNEK.

"Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

A "devizahitelnek" nevezett tömegméretű csalást hagyta a Miniszterelnök Úr tovább garázdálkodni az országban. A CHF árfolyama a négy év alatt, 180 Ft-ról felment 260 Ft-ra. 44,5 %-al emelkedett a törlesztési terhünk, és a hátralévő tartozásunk ugyanilyen mértékben.

A Miniszterelnök Úr többször tanúsította már nyilvános beszédeiben, hogy tisztában van a csalás tényével, és megígérte a "devizahiteleseknek", hogy rendezi ezt a kérdést. Leveleiben is számtalan esetben ígéretet tett erre, de még mind a mai napig nem teljesítette az ígéretét! Nem kellene tenni mást, mint megkövetelni a bankoktól, hogy tartsák tiszteletben Magyarország hatályos törvényeit.

loading...


Ez a probléma nemzeti katasztrófa! Családok milliói mennek tönkre, rengeteg ember (kb. 6000) öngyilkosságot követett el már, a bankok ezen uzsorás követelése miatt. Nagyon sokan elmenekülni kényszerültek az országból, kb. 500 ezren, mert nem tudták megkeresni Magyarországon a 2-3 szorosára megnövelt törlesztő részletek árát. Kb. 1,5 millió főt érint közvetlenül ez az uzsorázás. Minden egyes embernek van közeli hozzátartozója kb 10-15 fő. Ők mindannyian áldozatokká váltak, vagy válnak ezután. Nem nagyotmondás azt állítani, hogy az egész ország érintett ebben az uzsorás banki csalásban.

Az ingatlanpiac a padlón van, mert eladhatatlanná váltak az ingatlanok, a sok bedőlt hitel miatti túlkínálat miatt. Hosszasan lehetne sorolni ennek a hibás banki terméknek, ennek az uzsorás, csaláson alapuló gyilkos (tömeggyilkos) banki "terméknek", amely egy ördögi spekuláción alapul, a negatív hatását.

Hiába minden igyekezete ennek a kormánynak, a "rezsicsökkentés" a "munkahelyteremtés", stb.-stb; ha ezt a kérdést nem oldja meg a Miniszterelnök Úr, akkor minden hiába, nem ér semmit, mert az ország ebbe bele fog pusztulni, mint ahogy már most is elképesztően nagy a szegénység, a kilátástalanság.


loading...

Ez így van! Ha a Miniszterelnök Úr ezt nem így tudja, akkor nagyon rosszul van tájékoztatva! A Rogán Antal frakcióvezető úr szerint is, a megoldásra tett javaslatában az "árrést", a deviza folyósításakor, és a törlesztésekor alkalmazott árfolyam különbözetét, el kell törölni! Igen! Ezzel egyetért minden "deviza hiteles"! Miért nem történt meg, miért nem történik meg azonnal?

Kérem tisztelettel, hogy utasítsa az illetékes hatóságokat, ennek a javaslatnak a végre hajtására! A választásokig hátra van még egy munkaszüneti nap, de erre volt már 4 év. Ha ez alatt az egy nap alatt megtörténik ennek a javaslatnak a végre hajtása, akkor én is, és nagyon sok érintett, a Miniszterelnök Úrra fogok szavazni, de ha nem, akkor sajnálom, nem szavazhatok az érdekeinkkel szembe helyezkedő, és a haza pusztulását előidéző erők javára!

A döntés az Ön kezében van Miniszterelnök Úr!

Várjuk a sürgős intézkedését! Tisztelettel!"

Nagy Gábor

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
“DEVIZAHITEL” DR. LÉHMANN-ELHÁRULT MINDEN AKADÁLY

Most, amikor ujabb három, bankok ellen nyert perben hozott itéletet ugy kézbesítettek részemre, hogy közben már egyetlen vesztett perről nincs...

A FEGYVER, AMELLYEL LEIGÁZTÁK AZ ORSZÁGOT-A DEVIZA ALAPÚ CSALÁS KOMPLEX RENDSZERE
A FEGYVER, AMELLYEL LEIGÁZTÁK AZ ORSZÁGOT-A DEVIZA ALAPÚ CSALÁS KOMPLEX RENDSZERE

A DEVIZA ALAPÚ CSALÁS KOMPLEX RENDSZERE Ahhoz, hogy bárki megérthesse: mit és hogyan okoztak vezető magyar bankárok több millió magyar...

Close