NAGY GÁBOR: “DEVIZA”-“HITELES” LEVÉL A MINISZTERELNÖKNEK

NAGY GÁBOR: "DEVIZA"-"HITELES" LEVÉL A MINISZTERELNÖKNEK.

"Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

A "devizahitelnek" nevezett tömegméretű csalást hagyta a Miniszterelnök Úr tovább garázdálkodni az országban. A CHF árfolyama a négy év alatt, 180 Ft-ról felment 260 Ft-ra. 44,5 %-al emelkedett a törlesztési terhünk, és a hátralévő tartozásunk ugyanilyen mértékben.

A Miniszterelnök Úr többször tanúsította már nyilvános beszédeiben, hogy tisztában van a csalás tényével, és megígérte a "devizahiteleseknek", hogy rendezi ezt a kérdést. Leveleiben is számtalan esetben ígéretet tett erre, de még mind a mai napig nem teljesítette az ígéretét! Nem kellene tenni mást, mint megkövetelni a bankoktól, hogy tartsák tiszteletben Magyarország hatályos törvényeit.


Ez a probléma nemzeti katasztrófa! Családok milliói mennek tönkre, rengeteg ember (kb. 6000) öngyilkosságot követett el már, a bankok ezen uzsorás követelése miatt. Nagyon sokan elmenekülni kényszerültek az országból, kb. 500 ezren, mert nem tudták megkeresni Magyarországon a 2-3 szorosára megnövelt törlesztő részletek árát. Kb. 1,5 millió főt érint közvetlenül ez az uzsorázás. Minden egyes embernek van közeli hozzátartozója kb 10-15 fő. Ők mindannyian áldozatokká váltak, vagy válnak ezután. Nem nagyotmondás azt állítani, hogy az egész ország érintett ebben az uzsorás banki csalásban.

Az ingatlanpiac a padlón van, mert eladhatatlanná váltak az ingatlanok, a sok bedőlt hitel miatti túlkínálat miatt. Hosszasan lehetne sorolni ennek a hibás banki terméknek, ennek az uzsorás, csaláson alapuló gyilkos (tömeggyilkos) banki "terméknek", amely egy ördögi spekuláción alapul, a negatív hatását.

Hiába minden igyekezete ennek a kormánynak, a "rezsicsökkentés" a "munkahelyteremtés", stb.-stb; ha ezt a kérdést nem oldja meg a Miniszterelnök Úr, akkor minden hiába, nem ér semmit, mert az ország ebbe bele fog pusztulni, mint ahogy már most is elképesztően nagy a szegénység, a kilátástalanság.


Ez így van! Ha a Miniszterelnök Úr ezt nem így tudja, akkor nagyon rosszul van tájékoztatva! A Rogán Antal frakcióvezető úr szerint is, a megoldásra tett javaslatában az "árrést", a deviza folyósításakor, és a törlesztésekor alkalmazott árfolyam különbözetét, el kell törölni! Igen! Ezzel egyetért minden "deviza hiteles"! Miért nem történt meg, miért nem történik meg azonnal?

Kérem tisztelettel, hogy utasítsa az illetékes hatóságokat, ennek a javaslatnak a végre hajtására! A választásokig hátra van még egy munkaszüneti nap, de erre volt már 4 év. Ha ez alatt az egy nap alatt megtörténik ennek a javaslatnak a végre hajtása, akkor én is, és nagyon sok érintett, a Miniszterelnök Úrra fogok szavazni, de ha nem, akkor sajnálom, nem szavazhatok az érdekeinkkel szembe helyezkedő, és a haza pusztulását előidéző erők javára!

A döntés az Ön kezében van Miniszterelnök Úr!

Várjuk a sürgős intézkedését! Tisztelettel!"

Nagy Gábor

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM