“DEVIZAHITELEK” A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

"DEVIZAHITELEK" A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

"DEVIZAHITELEK" A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

[good_old_share]


Valóban érdekes kérdés az, hogy miért csak 2017. évben hangzík el ez a mondat, azaz hogy 2013-ban már tudott volt, hogy nem volt a szerződések mögött deviza. Hanganyag alább!
Másik felvetődő kérdés az: Ha esetleg már 2013 -ban tudott volt, és nyilvánosan is elhangzott hogy a bankok elismerték nem volt a szerződések mögött deviza, akkor miért nem lépett a Kúria, miért nem lépett az MNB, Miért nem lépett a Kormány?

Erre a kormányzati tétlenségre  csak egyetlen logikus magyarázat lehet: az hogy a Kormányzati hallgatást  a bankszektor pénzzel "kilóra" valamilyen módon kieszközölhette.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Amennyiben bebizonyosodik az, hogy a kormányzati szervek 2013 óta tudtak arról, hogy a deviza szerződések mögött nem volt tényleges deviza, és mégsem tették meg a devizaadósok érdekében, a bankokkal szemben a szükséges lépéseket, akkor a valamennyi illetékes kormányzati szerv felelős, azaz bűnrészes minden egyes olyan ember halálában, és tönkretételében, aki a deviza adóssága miatt öngyilkos lett, vagy elvesztette az otthonát.

(Ilyen esetnek egy normálisan működő demokráciában  a kormányzat lemondásához kellene vezetnie). Üdvözlettlel Dr. Polgár Zoltán. DE!!! A FIDESZ-KDNP-nek még ezt is sikerült túlszárnyalnia:

loading…


FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...