“DEVIZAHITELEK” A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

"DEVIZAHITELEK" A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

"DEVIZAHITELEK" A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

[good_old_share]


Valóban érdekes kérdés az, hogy miért csak 2017. évben hangzík el ez a mondat, azaz hogy 2013-ban már tudott volt, hogy nem volt a szerződések mögött deviza. Hanganyag alább!
Másik felvetődő kérdés az: Ha esetleg már 2013 -ban tudott volt, és nyilvánosan is elhangzott hogy a bankok elismerték nem volt a szerződések mögött deviza, akkor miért nem lépett a Kúria, miért nem lépett az MNB, Miért nem lépett a Kormány?

Erre a kormányzati tétlenségre  csak egyetlen logikus magyarázat lehet: az hogy a Kormányzati hallgatást  a bankszektor pénzzel "kilóra" valamilyen módon kieszközölhette.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Amennyiben bebizonyosodik az, hogy a kormányzati szervek 2013 óta tudtak arról, hogy a deviza szerződések mögött nem volt tényleges deviza, és mégsem tették meg a devizaadósok érdekében, a bankokkal szemben a szükséges lépéseket, akkor a valamennyi illetékes kormányzati szerv felelős, azaz bűnrészes minden egyes olyan ember halálában, és tönkretételében, aki a deviza adóssága miatt öngyilkos lett, vagy elvesztette az otthonát.

(Ilyen esetnek egy normálisan működő demokráciában  a kormányzat lemondásához kellene vezetnie). Üdvözlettlel Dr. Polgár Zoltán. DE!!! A FIDESZ-KDNP-nek még ezt is sikerült túlszárnyalnia:

loading…


FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM