MI LESZ A SEMMISSÉGI PEREKKEL?

MI LESZ A SEMMISSÉGI PEREKKEL?

Alsó hangon is minimum 12 ezer devizaalapon számolt kölcsön törlesztőjét érdekelheti, hogy mi lesz a semmisség megállapítását kérő, tavaly ősszel leállított perével.

[cn-social-icon]

Ezt a kört hideg zuhanyként érte február első napjaiban az a hír, hogy a Kúria joggyakorlat-elemző csoportja szerint ha semmisnek nyilvánítanak egy szerződést, akkor, ha marad ügyfélhátralék, azt azonnal és egy összegben kell kifizetni. A hideg zuhanyt bizonyos értelemben langyosra állította Simonné Gombos Katalin, a Kúria Polgári Kollégiumának szóvivője.

loading...

KATTINTS A LEJÁTSZÓ GOMBRA!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZÁSOK" ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS!
“DEVIZÁSOK” ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS!

"DEVIZÁSOK" ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS! Lehet ezt magyarázgatni, szépíteni, de a tények azok tények. [good_old_share] A...

LISTA: NEM MINDEGYIK „DEVIZAHITELES” KAPJA VISSZA A PÉNZÉT.
LISTA: NEM MINDEGYIK „DEVIZAHITELES” KAPJA VISSZA A PÉNZÉT

LISTA: NEM MINDEGYIK „DEVIZAHITELES” KAPJA VISSZA A PÉNZÉT A kormányzati kommunikációt papagáj módjára ismétlő médiumok folyamatosan arról akarják meggyőzni a...

Close