DEVIZAHITELEK-A MAGYAR ÁLLAM FELÁLDOZZA A LAKOSSÁG FELÉT

DEVIZAHITELEK-A MAGYAR ÁLLAM FELÁLDOZZA A LAKOSSÁG FELÉT.

DEVIZAHITELEK-A MAGYAR ÁLLAM FELÁLDOZZA A LAKOSSÁG FELÉT

[good_old_share]

Grell Antal – Míg az állam, hatóságain keresztül mindent elkövet a 2008-óta felépített  pénzügyi stabilitás megőrzéséért, addig a lakosság az adósrabszolgaság, az  uzsoráztatás megszüntetéséért, felszámolásáért küzd. 
Olyan abnormális  tevékenységet folytatnak a jogalkalmazás területén ma Magyarországon,  mely minden képzeletet felülmúl. Harminc, negyven éve végrehajtásból, közjegyzői okiratokat kiállító, felelősségét, törvényes működésüket soha  nem felügyeltek garázdálkodhatnak..

loading...

A Magyar Állam vélt gazdasági lehetőségekért, képes feláldozni a lakosság közel felét.

Ehhez  felhasználja a többségi társadalom tudatlanságát, megvezethetőségét,  közgazdászoknak nevezett, de valójában érdekgazdaszókká silányodott  embereket. 
A médiát, nem utolsó sorban szimpatikusnak vélt pártkatonákat, ügyvédeket és "civil" szervezeteket, érdekvédőket. Mára már nem titkoltan az oktatásban is megkezdték az agymosást.

Szemérmetlenül bírálni mernek közel négymillió embert!  

Az uzsora  lehetetlenít el milliókat, öli a magyar családokat . Visszautasítom, hogy a  devizában nyilvántartott milliók, adományt, megmentést követelnének.  Ezzel ellentétben jogot és igazságot, kártérítést,  jogfosztott állapotuk  felszámolását követelik.

Egyszerűen gyomorforgató és visszataszító, hogy arról kell egyáltalán vitát  folytatni, hogy be lehet és be kell-e tartani törvényeket, ha a Magyar  Államnak ez érdeksérelemmel jár?

loading...

Arról meg ne a szerencsétlenül jártak tehessenek már, hogy a Magyar Nemzeti Bankot elvárásból, megfelelőségi “kényszerből” és  fenntarthatóságból, szemet hunyt és mai napig "cselekvőképtelenné" teszi  a pénzügyi stabilitási, egyedi válságkezelési program.
A jogvédelmet hangoztató Európai közösség égisze alatt tevékenykedő  Európai Központi Bank, nemzeti bankoknak kötelezővé tett programjaiba  belefér, elfogadott ezrek, tízezrek halála, milliók ellehetetlenítése.  Ha kell erőnek, erejével!

Grell Antal 
B.É.CS.
ui_a magyar ember élete, Magyarországon fabatkát sem ér!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT. I. RÉSZ.
A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT I. RÉSZ.

A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT [good_old_share] Kérjük, hogy osszátok a cikket, hogy minél több kifosztott...

A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT II. RÉSZ.
A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT II. RÉSZ.

Íme a levelek: [good_old_share] Figler Csaba: „Csaba Figler: Tiszttel rendőr Urak, ügyész Urak, és egyéb bírósági döntnökök, titkon facebook elemzők !...

Close