A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT I. RÉSZ.

A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT

Kérjük, hogy osszátok a cikket, hogy minél több kifosztott károsulthoz eljuthasson!

 

Ha egy országot fegyverrel, vagy pénzügyi eszközökkel leigáznak, kizsákmányolnak és tönkretesznek, akkor a leigázott társadalomnak minden eszközzel kötelessége fellépni a kifosztók ellen.

Póka László és csapata, a Nem adom a házamat mozgalom tagjai folyamatosan ezt teszik.
Ráadásul úgy, hogy fellépésükkel nem okoztak fizikai sérülést, vagy kárt senkinek sem. Viszont ellenállásuk nem tetszik annak a politikai hatalomnak, amely nem a kifosztott Magyar társadalommal tárgyal és egyezkedik, hanem az ország kifosztását végző külföldi pénzügyi csoportokkal.

Erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Póka Lászlót most a Bankárkonferencián tartott előadása miatt vegzálja a hatalom. (Videó-felvétel a levélrészlet után). Erről az alábbi levélrészletben írt:

Póka László-2016. június 7-én 9 órakor hallgatnak ki eljárás alá vont személyként garázdasággal gyanúsítva az miatt, mert pár hete előadást tartottam néhány bankár részére a Sofitel Hotelben tartott bankárkonferencián.

Az előadásom előtt, és közben is máig ismeretlen személyek ismeretlen felhatalmazás alapján rángattak, akadályoztak, beleszóltak a mondanivalómba.

– Vagyis elkövetek egy rakás szabálysértést és bűncselekményt.

Ezzel szemben, én csupán a társadalom érdekében véleményt nyilvánítottam.

A fentieket részletezik többen. Arra az esetre, ha az előadó, Nagy János c. r. tzls. magától nem csatolná a kihallgatási jegyzőkönyvemhez a leveleket, elviszem neki kinyomtatva. Úgy tudom, hogy többen elkísérnek, és vagy a Szalay utcai rendőrség előterében,. vagy az utcán fognak megvárni.

Javaslom a sajtó részére, hogy jelenjen meg. Érdekes arcokkal tudnak ott találkozni. Nem árt őket jobban megismerni, hiszen pár hét múlva, amikor két hétig sitten leszek, ők fogják a SeVizás balhékat véghezvinni.

Isten óvja a bankárokat és az őket kiszolgáló politikai, igazságszolgáltató, és végrehajtói hatalmat. (Persze csak akkor, ha van hozzájuk még gusztusa.)

A videó után pedig azokat a leveleket olvashatod, melyeket a kifosztott „deviza”-károsultak írtak a hatóságnak Póka László védelmében.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

TOVÁBB A II. RÉSZHEZ.
Szólj hozzá

Hozzászólás