DEVIZAHITELEK – A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.

DEVIZAHITELEK - A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.

DEVIZAHITELEK – A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.

[good_old_share]


Járvás Éva – "Semmi kifogásom a bankvédelem ellen. Amit sérelmezek az a bűncselekmény védelme.

 

A bűnözők mindent máshogy neveznek mint ami, aztán azt játsszák, hogy a név a valós, a valóság pedig nincs is. Összemosások, amiket tárgyaláson ne engedj meg:

– lopot pénzt profitnak

– értéket összegnek

– fiktív swap-ot kölcsönnek

– kölcsönt tartozásnak

nevezik és olyan jogokat alapítanak ezzel, ami valójában jogalap nélküli.1. A lopott pénz nem profit. A profit a gazdasági tevékenység tisztességes haszna. Ha a lopott pénzt vissza kell adni, azzal a bank nem károsul. A tisztességes gazdasági tevékenység profitja az övé lehet.

Amikor a szaros ilyen-olyan politikusok egymás közt arról hadoválnak, hogy a bankot védeni kell, akkor valójában a bűnelkövetést védik.

Orbán Viktornak a 2014-es választások után megváltozhatott a véleménye, mert korábban még így látta:2. Az összeg nyitott devizapozíció ár nélkül. Az értékelést az ár adja hozzá. Nyilvántartás nyitó egyenlegények meghatározása az értékből indul ki.

 

Megállapodási érték = Összeg * ár Forintban és devizában IS! A kettő között szinkronitásnak kell lenni.

3. Ügyfél szerződéses szándéka kölcsön volt, Bank csak mímelte hogy a szándéka a kölcsön nyújtása. A futamidő alatti banki teljesítés egy fiktív árfolyam-spekuláció, de még mindig a kölcsönszerződésre hivatkozik. Tartalom elsődlegessége a formával szemben elvet kell alkalmazni A tartalmat a banki teljesítés határozza meg egyértelműen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/4. Tartozás nem csak kölcsön jogviszonyból ered. Jegyzőkönyve kell tisztázni, hogy a bank követelése, azaz a te tartozásod jogi alapja valójában milyen jogviszony. Ezt követően fel kell tárni, hogy a Számviteli törvény a kölcsön jogviszonyból származó tartozás értékelését hogyan szabályozza." – Járvás Éva.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM