DEVIZAHITELEK – A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.

loading...

DEVIZAHITELEK – A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.

Email


Járvás Éva – "Semmi kifogásom a bankvédelem ellen. Amit sérelmezek az a bűncselekmény védelme.

 

A bűnözők mindent máshogy neveznek mint ami, aztán azt játsszák, hogy a név a valós, a valóság pedig nincs is. Összemosások, amiket tárgyaláson ne engedj meg:

– lopot pénzt profitnak

– értéket összegnek

– fiktív swap-ot kölcsönnek

loading...

– kölcsönt tartozásnak

nevezik és olyan jogokat alapítanak ezzel, ami valójában jogalap nélküli.1. A lopott pénz nem profit. A profit a gazdasági tevékenység tisztességes haszna. Ha a lopott pénzt vissza kell adni, azzal a bank nem károsul. A tisztességes gazdasági tevékenység profitja az övé lehet.

Amikor a szaros ilyen-olyan politikusok egymás közt arról hadoválnak, hogy a bankot védeni kell, akkor valójában a bűnelkövetést védik.

Orbán Viktornak a 2014-es választások után megváltozhatott a véleménye, mert korábban még így látta:2. Az összeg nyitott devizapozíció ár nélkül. Az értékelést az ár adja hozzá. Nyilvántartás nyitó egyenlegények meghatározása az értékből indul ki.

 

Megállapodási érték = Összeg * ár Forintban és devizában IS! A kettő között szinkronitásnak kell lenni.

3. Ügyfél szerződéses szándéka kölcsön volt, Bank csak mímelte hogy a szándéka a kölcsön nyújtása. A futamidő alatti banki teljesítés egy fiktív árfolyam-spekuláció, de még mindig a kölcsönszerződésre hivatkozik. Tartalom elsődlegessége a formával szemben elvet kell alkalmazni A tartalmat a banki teljesítés határozza meg egyértelműen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/4. Tartozás nem csak kölcsön jogviszonyból ered. Jegyzőkönyve kell tisztázni, hogy a bank követelése, azaz a te tartozásod jogi alapja valójában milyen jogviszony. Ezt követően fel kell tárni, hogy a Számviteli törvény a kölcsön jogviszonyból származó tartozás értékelését hogyan szabályozza." – Járvás Éva.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás