EGY RENDŐR LEVELE – DR. LÉHMANN GYÖRGY

EGY RENDŐR LEVELE – DR. LÉHMANN GYÖRGY.

EGY RENDŐR LEVELE – DR. LÉHMANN GYÖRGY

Az alábbi levelet egy rendőr írta korábban hozzám érkezett levélre válaszul és nagyon fontosnak tartom.

[cn-social-icon]

Tisztelt Gyuribácsi!

Először is engedje meg, hogy gratuláljak sikeréhez (Brüsszel) ami remélem, hogy megkoronázza eddigi fáradságos munkáját és bizonyítja, hogy van még igazság amit az emberek feleslegesen kormányukba vetettek. Mátyás király újra feltámadt személyében !!

Legutóbbi levelező partnere attól fél, hogy dicső kormányunk és " vezérünk" azzal, hogy megemeli a
rendvédelmi szervek fizetését 30% al jogot fog formázni arra, hogy adott esetben fel is használja a karhatalmi erőként a rendvédelmi szerveit. Szeretném tájékoztatni, minden kedves aggódó érdeklődőt, hogy a fizetés emelés, már egy közel 9 éves elmaradt bér kompenzáció, ami így se infláció követő, ha majd kifizetésre kerül.Sajnos a közvéleményt állandóan dezinformációval látja el is igyekezve a közvéleményt a rendvédelmi szervek ellen hangolni. A komoly problémákat, ami ténylegesen érinti az állományt le bagatellizálják vagy megpróbálják viccessé tenni. Lásd (bohócok). Szeretném elmondani, hogy minden rendőr ugyanolyan ember, mint bárki más! Nekünk is annyiba kerül a tej, hús, kenyér, mint bárki másnak! Mi több nekünk is be kell fizetni a rezsit, hiteleket… stb

Nos, azzal, hogy megemelik a bért azzal nem változik semmi, mivel a pótlékokat meg elveszik. Összegezve ugyanott vagyunk, mint előtte! Nem érdekes?

És hogy kormányunk mennyire bízik meg bennünk, arra szerintem már adtak elég példát, na, jó tegyük hozzá szerintem ez kölcsönös! Egyre több a pályát elhagyó állomány, mert nem képes egzisztenciális biztonságot teremteni családjának havi 120.000 Ft jövedelemből.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Minden ember rendelkezik normális esetben olyan ítélő képességgel, hogy fel tudja mérni tetteinek súlyát, és hát erre is volt példa szerintem, nem is egy!! Talán ezért is van az, hogy nem bíznak az állományban.

De egy fontos dolgot azért leírnék. Nevezetesen azt, hogy nem a kormánynak tettünk esküt, habár több esetben próbálkoztak és próbálkoznak politikai nyomást gyakorolni a mindennapi munkánkra kisebb nagyobb sikerrel, de ez csak a felsővezetőket érinti, nem a végrehajtó állományt! Ha meg gond van, akkor vagy gyávaságból, vagy mert ráeszmélt, hogy bűncselekményt követne el nem teljesíti a parancsot!

A lényeg hogy teljesen alaptalan a félelem emiatt! Persze ez nem mentesíti azon embereket a felelősségre vonás alól, akik a nemes eszmét kihasználva bűncselekményeket követnek el annak nevében! A harc közös, és mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy jogkövető magatartással győzzünk!!
Sok oroszlán van az országunkban, de sajnos fogatlan.
Bömbölni tudunk, de tenni ellene nem teszünk semmit sajnos, pedig itt lenne az ideje! Talpra Magyar!!!!Szerintem a történelem megismétli önmagát, és akkor kíváncsi leszek, hogy Orbán Úr hogyan fogja kezelni a helyzetet, mert akkor már nem fogja támogatni senki, aminek már most lehet érezni a hatását. Minél szorosabban szorítja öklét, annál jobban csúszik ki a hatalom a kezéből! De azért van egy, illetve volt egy jó mondása, ami lassan kezd visszafelé elsülni számára, amit gondolom nem így gondolt, vagy tervezett, elvégre ez csak egy jól hangzó kampány kijelentés volt részéről, hogy megszerezze a hatalmat!

Ezen kijelentésével zárnám soraimat, valamint azzal, hogy munkájához sok sikert, erőt és egészséget kívánjak azzal, hogy reményeim szerint feléled az oroszlán!
"Magyarország újra szép lesz méltó régi hírnevéhez!!"
Orbán Viktor szavaival élve:
Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország!
Tisztelettel…….
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM