JOBBIK – DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

JOBBIK - DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

JOBBIK – DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

[good_old_share]


A Jobbik által kidolgozott "devizahiteles" program első, és legfontosabb eleme az, hogy az átvert ügyfél által felvett – illetve számára folyósított – forintösszeg alapján kell a bankokkal elszámolni.

 

A bankok nem tárták fel az ügyfeleik számára a szerződésekben rejlő valós kockázatokat, és ez mellett az idegen deviza léte a szerződések igen nagy százalékában nem is szerepel.

loading...Csak különböző rendelkezési pontok utalnak arra, hogy miként lesz az a szerződés „idegen devizához kötött”.

A hazánkban működő külföldi tulajdonú bankok olyan múltbéli adatokat szolgáltattak az átvert ügyfeleik számára, melyek félrevezetőek voltak.

A valóban nyújtott forint feletti részt el kell törölni, újra kell számolni!

Mindeközben a FIDESZ-KDNP koalíció kerüli az átvert károsultakat, mint ördög a tömjénfüstöt. Nem akar velük szóba állni, és jól látható, hogy nem is akar a valós társadalmi katasztrófáról tudomást vanni.

Az oldalon szavazást indítottunk, hogy megtudjuk, a „deviza”-károsultak a közelgő parlamenti választáson mely pártokat támogatnak.

loading...

A "deviza" – károsultak bosszúja….Az eredmény még minket is megdöbbentett!2 millió ember!!!! A Jobbik szerint még ennyi ember érintett a „deviza”-csalásban!

Az mindenki számára világos, hogy a kormánypártok a kétharmadot nagyrészt a „deviza”-károsultak szavazatainak köszönhették….eddig.

A FIDESZ-KDNP támogatottsága SIRALMAS! Úgy tűnik, hogy az átvert károsultak hamarosan bosszút állnak a kormánypártok hazugságai miatt.

A szavazás a videó után található.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK - A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.
DEVIZAHITELEK – A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT.

DEVIZAHITELEK - A LOPOTT PÉNZ NEM PROFIT. [good_old_share] Járvás Éva - "Semmi kifogásom a bankvédelem ellen. Amit sérelmezek az a...

"DEVIZAHITEL" GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY. ÜGYFÉL NEM ADÓS, HANEM KÁRVALLOTT!
“DEVIZAHITEL” GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY. ÜGYFÉL NEM ADÓS, HANEM KÁRVALLOTT!

"DEVIZAHITEL" GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY. ÜGYFÉL NEM ADÓS, HANEM KÁRVALLOTT! [good_old_share] Járvás Éva - Elnézést a kedves ismerőseimtől, akiket nem érdekel ez...

Close