JOBBIK – DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

JOBBIK - DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

JOBBIK – DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

[good_old_share]


A Jobbik által kidolgozott "devizahiteles" program első, és legfontosabb eleme az, hogy az átvert ügyfél által felvett – illetve számára folyósított – forintösszeg alapján kell a bankokkal elszámolni.

 

A bankok nem tárták fel az ügyfeleik számára a szerződésekben rejlő valós kockázatokat, és ez mellett az idegen deviza léte a szerződések igen nagy százalékában nem is szerepel.Csak különböző rendelkezési pontok utalnak arra, hogy miként lesz az a szerződés „idegen devizához kötött”.

A hazánkban működő külföldi tulajdonú bankok olyan múltbéli adatokat szolgáltattak az átvert ügyfeleik számára, melyek félrevezetőek voltak.

A valóban nyújtott forint feletti részt el kell törölni, újra kell számolni!

Mindeközben a FIDESZ-KDNP koalíció kerüli az átvert károsultakat, mint ördög a tömjénfüstöt. Nem akar velük szóba állni, és jól látható, hogy nem is akar a valós társadalmi katasztrófáról tudomást vanni.

Az oldalon szavazást indítottunk, hogy megtudjuk, a „deviza”-károsultak a közelgő parlamenti választáson mely pártokat támogatnak.

A "deviza" – károsultak bosszúja….Az eredmény még minket is megdöbbentett!2 millió ember!!!! A Jobbik szerint még ennyi ember érintett a „deviza”-csalásban!

Az mindenki számára világos, hogy a kormánypártok a kétharmadot nagyrészt a „deviza”-károsultak szavazatainak köszönhették….eddig.

A FIDESZ-KDNP támogatottsága SIRALMAS! Úgy tűnik, hogy az átvert károsultak hamarosan bosszút állnak a kormánypártok hazugságai miatt.

A szavazás a videó után található.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM