DEVIZAHITELEK: 437 MILLIÁRD VISSZAFIZETÉS – NÁLUNK EZ LEHETETLEN?

DEVIZAHITELEK: 437 MILLIÁRD VISSZAFIZETÉS - NÁLUNK EZ LEHETETLEN?

DEVIZAHITELEK: 437 MILLIÁRD VISSZAFIZETÉS – NÁLUNK EZ LEHETETLEN?

[good_old_share]


A szakértők szerint hazánkban a bankok 2000-2200 milliárd forinttal többet szednek be az átvert „deviza”-károsultaktól, mint amennyit jogosan beszedhetnének.

 

Sokan nem értik, hogy hová tűntek el a hosszú évek alatt keservesen befizetett összegeik, és hogy emelkedhetett meg ilyen mértékben a havi törlesztés?

loading...A hazai szakemberek által kimutatott összeg (2000-2200 milliárd forint) nagyjából fedezi ezt a hiányt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.
A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK. [good_old_share] Grell Antal - Túszul ejtettek több-százezer magyar családot!   Szomorúnak tartom azt, hogy már ott...

DEVIZAHITEL - KEZDŐDIK? MAGYARORSZÁGON IS FIZETNI FOG AZ OTP?
DEVIZAHITEL – KEZDŐDIK? MAGYARORSZÁGON IS FIZETNI FOG AZ OTP?

DEVIZAHITEL - KEZDŐDIK? MAGYARORSZÁGON IS FIZETNI FOG AZ OTP? [good_old_share] Itthon is van remény.... A napokban beszámoltunk arról, hogy Horvátországban...

Close