DAGAD A BOTRÁNY A DEVIZAHITELEK KÖRÜL.

DAGAD A BOTRÁNY A DEVIZAHITELEK KÖRÜL.

DAGAD A BOTRÁNY A DEVIZAHITELEK KÖRÜL.

[good_old_share]


„..Láttam már beteg, zokogó családokat, akiknek elvették a tulajdonát a bankok által generált csalás miatt. De szeretnék látni felelősöket is vezetőszáron, mert ezt bűnszövetségben követték el.A kilátástalanság miatt halalba menekült emberek családjai kapjanak életjáradékot. Az életben levő szerződéseket pedig peren kívül, egyesével számolják el a bankok az ügyfelekkel a felvételkori árfolyamon! Senkit nem lehet csalás áldozataként az utcára tenni…”

NCK: Dagad a botrány a devizahitelek körül. Sorban érkeznek a hírek arról, hogy éppen melyik Európai Uniós tagállamban oldották meg véglegesen és tisztességesen ezt a hatalmas problémát úgy, hogy a becsapott károsultak jogait, érdekét figyelembe vették.

Nálunk viszont mély hallgatás, sunnyogás van ebben az ügyben.

A Civil Kontroll „deviza”-károsult netkampánycsapatunk egy aktív tagja fogalmazta meg ezzel kapcsolatban a véleményét:

A tegnap esti híradóban meglebegtetett tervezet nem megoldás! Az eszközkezelő, mint lehetőség kibővitése nem fogadható el. Mert családok élete munkája van egy – egy ház, lakás értékében.

Ezért egy világcsalás miatt nem vehető el senki tulajdona, hiszen az ügyfeleken soha nem látott összegeket követelnek a bankok. Nem adjuk a házainkat, lakásainkat a csalóknak!

Nem azért dolgoztunk 30 – 40 evet, hogy az uzsorás bankok, ill. az állam tulajdonába kerüljön, s nagylelkűen azt mondja a kormány, hogy átveszi az eszközkezelő, es bérlőként maradhat benne a tulajdonos!

Nem nem !!!! Nem csak azoknak az embereknek okoz problémát a csalás, akik kilakoltatás előtt vannak, vagy sajnos már igazságtalanul utcára tettek őket, hanem azoknak az ügyfeleknek is, akiknek a folyószámlájukról a banok jogtalanul leemelik a 2- 3 X ára növekedett törlesztőrészletet.

Így zsarol a bank:Ha az ügyfél felmondja a folyószámla szerződést, akkor a bank felmondja a szerződést, amiről már tudjuk, hogy érvénytelen. Tehát emberek nem tudnak nem fizetni.

loading...

Például felvettem X összeget, visszafizettem XX összeget, és a bank még követel XXX összeget!!!!!! Ilyen nem lehet!

A bankok visszaélve hatalmukkal, a Magyar kormánnyal karöltve kisemmizik az embereket.

Tehát azok az emberek, akik még fizetnek ugyan olyan becsapott emberek. Az uzsorában elvett pénz valahonnan a háztartásból hiányzik. Például a gyereknek cipő, 1- 2 szelet sütemény az ebed után. Nyaralásra mar gondolni sem merek.

Kulturális program ??? Mesés könyv a gyereknek. Semmire nem jut, mert a bank elveszi azt is, ami nem jár neki!

Visszaköveteljük, mert az nem a bankok extraprofitja, hanem a mi tulajdonunkat képező becsületes munkával megszerzett forintok !!!!!!!!

A bankok a konstrukció piacra dobásának pillanatában tudták, hogy nincs deviza a háttérben.Nem volt tájékoztatás, hogy ez egy hazárdjáték! Kifizethetetlen konstrukció !!!!!!

Nem láttunk CHF-ot. Én a tegnapi híradóban elhangzott hírből azt vontam le, hogy a Magyar állam az önkényuralma mellet nem csak az emberek tulajdonát, de az életét is el akarja venni. Lásd : öngyilkosságok.

Az elmúlt 7 évnek lenni kell felelőseinek, akiket felelősségre kell vonni.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A külföldi és itthoni bankok az extraprofitot a magyarországi megtévesztett emberektől lopták el!

Nem az adófizetők pénzéből kérjük, követeljük vissza, ami a mienk, hanem például az MNB ill. különböző nevű bankok extraprofitjából.

Láttam már beteg, zokogó családokat, akiknek elvették a tulajdonát a bankok által generált csalás miatt.

loading…


De szeretnek látni felelősöket is vezetőszáron, mert ezt bűnszövetségben követték el.

A kilátástalanság miatt halalba menekült emberek családjai kapjanak életjáradékot. Az életben levő szerződéseket pedig peren kívül, egyesével számolják el a bankok az ügyfelekkel a felvételkori árfolyamon!

Senkit nem lehet csalás áldozataként az utcára tenni. Demokráciában, jogállamban senki nem kerülhet hátrányos helyzetbe a bankok, és az állam hibái miatt. Igazságot akarunk a lehető legrövidebb időn belül !!!!!

E. E. a Nemzeti Civil Kontroll netkampánycsapat tagja.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK: 437 MILLIÁRD VISSZAFIZETÉS - NÁLUNK EZ LEHETETLEN?
DEVIZAHITELEK: 437 MILLIÁRD VISSZAFIZETÉS – NÁLUNK EZ LEHETETLEN?

DEVIZAHITELEK: 437 MILLIÁRD VISSZAFIZETÉS - NÁLUNK EZ LEHETETLEN? [good_old_share] A szakértők szerint hazánkban a bankok 2000-2200 milliárd forinttal többet szednek...

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.
A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK. [good_old_share] Grell Antal - Túszul ejtettek több-százezer magyar családot!   Szomorúnak tartom azt, hogy már ott...

Close