A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

[good_old_share]


Grell Antal – Túszul ejtettek több-százezer magyar családot!

 

Szomorúnak tartom azt, hogy már ott tartanak a kilátástalan helyzetbe került emberek – "örülni" tudnak tragédiáknak.

loading...Ha elfogadottá fog válni az emberölés – mindegy a barikád melyik oldalán állsz – akkor csak ártatlanok esnek áldozatul minden esetben.

Igen az elmúlt évtizedben a sorstalanság áldozatai, saját maguk és családtagjaik ellen fordultak – de a közelmúlt tragédiája okán – ez is megváltozni látszik.

Azt gondolom ellehetne kerülni a további tragédiákat, ha véget vetnének a végrehajtói kar kegyetlenkedéseinek és a társadalom sem úgy tekintene a devizahiteles családokra, mint valami vírushordozókra.

A Magyar Állam (2008) konszolidációja okán, felelősséggel tartozik mindazon családokért, akik megmentették Magyarországot az államcsődtől!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Továbbra is azt gondolom – szélhámosokat, nyerészkedőket, megélhetésieket kiszűrve – érdemi egyeztetések mentén sokat lehetne még tenni mindazokért, akik csak egy fedelet szerettek volna családjaik feje fölé!

loading...

Grell Antal  B.É.CS.
ui_akinek a kegyetlen végrehajtási eljárásokban elvesznek mindenét – gyermekeit – nincs vesztenivalója, attól milyen reakciót vár bárki is?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL - KEZDŐDIK? MAGYARORSZÁGON IS FIZETNI FOG AZ OTP?
DEVIZAHITEL – KEZDŐDIK? MAGYARORSZÁGON IS FIZETNI FOG AZ OTP?

DEVIZAHITEL - KEZDŐDIK? MAGYARORSZÁGON IS FIZETNI FOG AZ OTP? [good_old_share] Itthon is van remény.... A napokban beszámoltunk arról, hogy Horvátországban...

VAN MEGOLDÁS! A DEVIZAHITELEK VÉGLEGESEN RENDEZHETŐEK!
VAN MEGOLDÁS! A DEVIZAHITELEK VÉGLEGESEN RENDEZHETŐEK!

VAN MEGOLDÁS! A DEVIZAHITELEK VÉGLEGESEN RENDEZHETŐEK! [good_old_share] Az úgynevezett "deviza"-hitelek, vagy deviza alapú hitelek súlyos terheit a rászedett és megtévesztett...

Close