A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

A TÚSZUL EJTETT DEVIZAKÁROSULTAK.

[good_old_share]


Grell Antal – Túszul ejtettek több-százezer magyar családot!

 

Szomorúnak tartom azt, hogy már ott tartanak a kilátástalan helyzetbe került emberek – "örülni" tudnak tragédiáknak.Ha elfogadottá fog válni az emberölés – mindegy a barikád melyik oldalán állsz – akkor csak ártatlanok esnek áldozatul minden esetben.

Igen az elmúlt évtizedben a sorstalanság áldozatai, saját maguk és családtagjaik ellen fordultak – de a közelmúlt tragédiája okán – ez is megváltozni látszik.

Azt gondolom ellehetne kerülni a további tragédiákat, ha véget vetnének a végrehajtói kar kegyetlenkedéseinek és a társadalom sem úgy tekintene a devizahiteles családokra, mint valami vírushordozókra.

A Magyar Állam (2008) konszolidációja okán, felelősséggel tartozik mindazon családokért, akik megmentették Magyarországot az államcsődtől!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Továbbra is azt gondolom – szélhámosokat, nyerészkedőket, megélhetésieket kiszűrve – érdemi egyeztetések mentén sokat lehetne még tenni mindazokért, akik csak egy fedelet szerettek volna családjaik feje fölé!

Grell Antal  B.É.CS.
ui_akinek a kegyetlen végrehajtási eljárásokban elvesznek mindenét – gyermekeit – nincs vesztenivalója, attól milyen reakciót vár bárki is?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM