DEVIZAHITEL-Most a közjegyzőkön a sor!

DEVIZAHITEL-Most a közjegyzőkön a sor!

DEVIZAHITEL-Most a közjegyzőkön a sor!

Gyulya Tibor ismét jelentkezett a face oldalán. Azt állítja, hogy a közjegyzők csak törvénysértés útján tudták a szerződésektől történő elállást kijátszani, és az elállással megszűnt szerződéseket végrehajtási záradékkal ellátni.


 

"…Az ország valamennyi közjegyzője felkötheti a gatyáját, mert ami vár rájuk azt sokáig fogják még emlegetni…itt az ideje a visszavágásnak!…"

Most változtatás nélkül közöljük a bejegyzését.Tisztelt Ügyfeleink. Múlthét Pénteken a Fővárosi Törvényszék döntésének köszönhetően bebizonyítottuk, hogy bizony a közjegyzők csak visszaéléssel tudták ez idáig a szerződésektől történő elállást kijátszani és az elállással megszűnt szerződéseket végrehajtási záradékkal ellátni.

Az ítélet számos olyan visszaélésre mutatott rá a közjegyzők vonatkozásában, melynek köszönhetően az összes közjegyzőt, aki az elállásotok után be merte záradékolni a szerződést most mi fogjuk megf…ni de úgy, hogy a telibe ba..t …gek vagy visszavonják a végrehajtási záradékaikat, vagy olyan büntetőeljárásnak lesznek alávetve, hogy levegőt se lesz idejük venni.

Bocsánat az erős kifejezéséért, de elhihetitek, hogy majd felrobbantam a dühtől, amikor rájöttem, hogy az általam kidolgozott elállással összefüggő elméletemmel szemben csak visszaéléssel tudtak fellépni és ezek a férgek közhatalom gyakorlása közben állították ki úgy a végrehajtási záradékokat, hogy pontosan tudták, hogy amikor a záradékot kiállítják közokiratot hamisítanak.

Na most meggondolhatja az összes bu…ns, hogy mit fog tenni, mert ha elutasítja a végrehajtási záradék törlését úgy a fellebbezéssel egy időben feljelentést is teszünk a törvényszéken és ahogy azt múlthéten pénteken tapasztaltuk a törvényszék nem díjazza a közjegyzői visszaéléseket.

Kiderült, hogy a közjegyzők olyan okiratot fogadnak el végrehajtási záradék kiállítása érdekébe, mely okiratról pontosan tudják az elállás ismeretében, hogy nem igazolja azt amit igazolnia kell, ennek ellenére a mocskok elfogadták.

De van egy jó hírem. A törvényszék arra is rámutatott, hogy a közjegyzői törvény értelmében a közjegyzőt kártérítési kötelezettség terheli, ha kiderül, hogy jogellenesen állít ki például végrehajtási záradékot, azaz nem háríthatja át azt a bankra.

Szóval, akinél záradékolt és ezzel kárt okoz vagy sérelemdíjat köteles fizetni, vagy kártérítést. Az ország valamennyi közjegyzője felkötheti a gatyáját, mert ami vár rájuk azt sokáig fogják még emlegetni.

Mindenkit kérek, hogy akinek állított ki a közjegyző végrehajtási záradékot az elállását követően az alábbi okiratot azonnal kérje ki a záradékoló közjegyzőtől, mert ez az okirat lesz az, ami a visszaélést tudja igazolni. Az okirat pontos megnevezése: FELMONDÁS KÉZBESÍTÉLSÉT TANÚSÍTÓ KÖZJEGYZŐI TANÚSÍTVÁNY.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Akinek pedig még nem záradékolt a közjegyző, de fel van mondva a szerződése az elállását követően, ő meg azzal a közjegyzővel kell felvegye a kapcsolatot, aki a felmondást készítette és küldte meg a részére és tőle kell ezt a tanúsítványt kikérni.A többi utána már a mi dolgunk.

Senki ne tétlenkedjen, mert az idő már csak az egyetlen ellenségünk és minél előbb megkapom a kért iratot, annál előbb ba…szét a közjegyződ. Meguntam a szép szavakat és mivel utálom, hogy ezek a férgek csak a hatalmukkal tudtak akadályozni, most hogy tudom mivel, és hogy ba..ak át mindenkit, itt az ideje a visszavágásnak. Köszönöm. Gyulya Tibor.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM