DEVIZAHITEL-Most a közjegyzőkön a sor!

DEVIZAHITEL-Most a közjegyzőkön a sor!

DEVIZAHITEL-Most a közjegyzőkön a sor!

Gyulya Tibor ismét jelentkezett a face oldalán. Azt állítja, hogy a közjegyzők csak törvénysértés útján tudták a szerződésektől történő elállást kijátszani, és az elállással megszűnt szerződéseket végrehajtási záradékkal ellátni.


 

"…Az ország valamennyi közjegyzője felkötheti a gatyáját, mert ami vár rájuk azt sokáig fogják még emlegetni…itt az ideje a visszavágásnak!…"

Most változtatás nélkül közöljük a bejegyzését.

loading...Tisztelt Ügyfeleink. Múlthét Pénteken a Fővárosi Törvényszék döntésének köszönhetően bebizonyítottuk, hogy bizony a közjegyzők csak visszaéléssel tudták ez idáig a szerződésektől történő elállást kijátszani és az elállással megszűnt szerződéseket végrehajtási záradékkal ellátni.

Az ítélet számos olyan visszaélésre mutatott rá a közjegyzők vonatkozásában, melynek köszönhetően az összes közjegyzőt, aki az elállásotok után be merte záradékolni a szerződést most mi fogjuk megf…ni de úgy, hogy a telibe ba..t …gek vagy visszavonják a végrehajtási záradékaikat, vagy olyan büntetőeljárásnak lesznek alávetve, hogy levegőt se lesz idejük venni.

Bocsánat az erős kifejezéséért, de elhihetitek, hogy majd felrobbantam a dühtől, amikor rájöttem, hogy az általam kidolgozott elállással összefüggő elméletemmel szemben csak visszaéléssel tudtak fellépni és ezek a férgek közhatalom gyakorlása közben állították ki úgy a végrehajtási záradékokat, hogy pontosan tudták, hogy amikor a záradékot kiállítják közokiratot hamisítanak.

Na most meggondolhatja az összes bu…ns, hogy mit fog tenni, mert ha elutasítja a végrehajtási záradék törlését úgy a fellebbezéssel egy időben feljelentést is teszünk a törvényszéken és ahogy azt múlthéten pénteken tapasztaltuk a törvényszék nem díjazza a közjegyzői visszaéléseket.

Kiderült, hogy a közjegyzők olyan okiratot fogadnak el végrehajtási záradék kiállítása érdekébe, mely okiratról pontosan tudják az elállás ismeretében, hogy nem igazolja azt amit igazolnia kell, ennek ellenére a mocskok elfogadták.

loading...

De van egy jó hírem. A törvényszék arra is rámutatott, hogy a közjegyzői törvény értelmében a közjegyzőt kártérítési kötelezettség terheli, ha kiderül, hogy jogellenesen állít ki például végrehajtási záradékot, azaz nem háríthatja át azt a bankra.

Szóval, akinél záradékolt és ezzel kárt okoz vagy sérelemdíjat köteles fizetni, vagy kártérítést. Az ország valamennyi közjegyzője felkötheti a gatyáját, mert ami vár rájuk azt sokáig fogják még emlegetni.

Mindenkit kérek, hogy akinek állított ki a közjegyző végrehajtási záradékot az elállását követően az alábbi okiratot azonnal kérje ki a záradékoló közjegyzőtől, mert ez az okirat lesz az, ami a visszaélést tudja igazolni. Az okirat pontos megnevezése: FELMONDÁS KÉZBESÍTÉLSÉT TANÚSÍTÓ KÖZJEGYZŐI TANÚSÍTVÁNY.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Akinek pedig még nem záradékolt a közjegyző, de fel van mondva a szerződése az elállását követően, ő meg azzal a közjegyzővel kell felvegye a kapcsolatot, aki a felmondást készítette és küldte meg a részére és tőle kell ezt a tanúsítványt kikérni.A többi utána már a mi dolgunk.

Senki ne tétlenkedjen, mert az idő már csak az egyetlen ellenségünk és minél előbb megkapom a kért iratot, annál előbb ba…szét a közjegyződ. Meguntam a szép szavakat és mivel utálom, hogy ezek a férgek csak a hatalmukkal tudtak akadályozni, most hogy tudom mivel, és hogy ba..ak át mindenkit, itt az ideje a visszavágásnak. Köszönöm. Gyulya Tibor.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A szerződés semmis, mert lehetőséget ad arra, hogy a pénzintézet bármikor, saját érdekei szerint módosítsa a hitelszerződéseket
A szerződés semmis, mert lehetőséget ad arra, hogy a pénzintézet bármikor, saját érdekei szerint módosítsa a hitelszerződéseket

FIGYELEM! FONTOS: Ez elyik "deviza"-hitel szerződésnél nincs így??? A szerződés semmis, mert lehetőséget ad arra, hogy a pénzintézet bármikor, saját...

DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK...Hogy lett ez kiszámolva?
DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK…Hogy lett ez kiszámolva?

DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK...Hogy lett ez kiszámolva? CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK. Hogy lett ez kiszámolva?   Tisztelt Cím! Nagyon sok...

Close