A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

[good_old_share]


Reagálás arra a bejelentésre, miszerint átfogó, teljes körű vizsgálat indul! Árfolyamkockázat! A Kúria bekéri a perek aktáit!

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – “Azt sem hiszem el, amit kérdez.” Tipikus esete.A fogyasztók totális lerohanása, és az EUB ítéletek kicsavarása a cél.

Ráadásul egy dolgon illene elgondolkodni. Ha a 6/2013. PJE az értékállandósági kikötést nevesíti, s eszerint a deviza csak értékmérő, nincs is szükség deviza eladásra-vételre, akkor a forintosításkor az MNB milyen devizát adott el a kereskedelmi bankoknak és ugyan miért? Ha jól emlékszem, ennek haszna veszítette el a közpénz jellegét.

Nevetségesen szánalmas a Kúria elmúlt 10 éves tevekénységé, melyhez az ítélőtáblák felzárkóztak. Logikátlan, jogtudományi alapokat tagadó ítéletek garmadáját kreálták.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

10 évem ment rá arra, hogy a bankok és bíróságok kitaláljanak ellenemben valamit. Mivel ezen szervezetek egy adott logika alapján érvelnek, pont itt az ideje saját logikájukat ellenük fordítani. Kezdhetek egy újabb évtizedet akkor!

Nem hiszem, hogy feladom, és úgy érzem, néhány lépéssel a Kúria előtt járhatok. Hogy ebből mi fog kialakulni? Csuklás, ugyanis a sablon dumák nem érnek így semmit. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading...

Korábbi válasz a Kúriától, Köves István árfolyamkockázattal kapcsolatos kérdésére:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL? MÉG JÓ, HOGY NEM A KÁROSULTAK KÉRNEK BOCSÁNATOT!
DEVIZAHITEL? MÉG JÓ, HOGY NEM A KÁROSULTAK KÉRNEK BOCSÁNATOT!

DEVIZAHITEL? MÉG JÓ, HOGY NEM A KÁROSULTAK KÉRNEK BOCSÁNATOT! [good_old_share] Olvasd végig és oszd meg! Egy kedves olvasónk fogalmazta meg...

MINDEN DEVIZÁSNAK! OSSZÁTOK! KÖVES ISTVÁN.
MINDEN DEVIZÁSNAK! OSSZÁTOK! KÖVES ISTVÁN.

MINDEN DEVIZÁSNAK! OSSZÁTOK! KÖVES ISTVÁN. [good_old_share] Nézd meg a videókat, dokumentumot az oldal alján! Oszd meg a cikket!   Köves...

Close