A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

[good_old_share]


Reagálás arra a bejelentésre, miszerint átfogó, teljes körű vizsgálat indul! Árfolyamkockázat! A Kúria bekéri a perek aktáit!

 

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – “Azt sem hiszem el, amit kérdez.” Tipikus esete.A fogyasztók totális lerohanása, és az EUB ítéletek kicsavarása a cél.

Ráadásul egy dolgon illene elgondolkodni. Ha a 6/2013. PJE az értékállandósági kikötést nevesíti, s eszerint a deviza csak értékmérő, nincs is szükség deviza eladásra-vételre, akkor a forintosításkor az MNB milyen devizát adott el a kereskedelmi bankoknak és ugyan miért? Ha jól emlékszem, ennek haszna veszítette el a közpénz jellegét.

Nevetségesen szánalmas a Kúria elmúlt 10 éves tevekénységé, melyhez az ítélőtáblák felzárkóztak. Logikátlan, jogtudományi alapokat tagadó ítéletek garmadáját kreálták.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

10 évem ment rá arra, hogy a bankok és bíróságok kitaláljanak ellenemben valamit. Mivel ezen szervezetek egy adott logika alapján érvelnek, pont itt az ideje saját logikájukat ellenük fordítani. Kezdhetek egy újabb évtizedet akkor!

Nem hiszem, hogy feladom, és úgy érzem, néhány lépéssel a Kúria előtt járhatok. Hogy ebből mi fog kialakulni? Csuklás, ugyanis a sablon dumák nem érnek így semmit. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Korábbi válasz a Kúriától, Köves István árfolyamkockázattal kapcsolatos kérdésére:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM