PÓKA LÁSZLÓ PERE, AVAGY A MAGYAR NARANCS

PÓKA LÁSZLÓ PERE, AVAGY A MAGYAR NARANCS.

PÓKA LÁSZLÓ PERE, AVAGY A MAGYAR NARANCS

Tisztességes megoldás helyett képtelen koncepciós vád a deviza-károsult Póka László ellen

[cn-social-icon]

Terrocselekménnyel való fenyegetés bűntette miatt indult büntetőeljárásban a Fővárosi Törvényszék 2015. április 10-én tartott tárgyalást Póka László, a Nem adom a Házamat Mozgalom vezetője ellen, amely az esküdtszéki teremben telt ház előtt, számos szolidáris károsult jelenlétében zajlott.

A dr. Varga-Damm Andrea ügyvéd által védett mozgalmi vezetőnek a deviza-károsultak mostoha helyzete miatti néhány, 2013 őszén tett markáns hangú. de bűncselekményt meg nem valósító levele és videóüzenete miatt kreált koncepciós vádat az ügyészség.

A vád képtelensége és megalapozatlansága már most látható. A folytatás június 2-án. Az első tárgyalásról készült összefoglalóban Póka László, dr. Varga-Damm Andrea és dr. Gaudi-Nagy Tamás nyilatkoznak és értékelik bizakodóan az ügy állását.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM