Devizahitel – jönnek a jó hírek!

loading...

Devizahitel – jönnek a jó hírek!


A napokban egymás után érkeztek a jó hírek. Úgy tűnik, hogy végre tényleg átszakadt a „devizás” gát!

 

TÁRGYALÓTERMI HÍREKDr. Csitos‎ Eszter beszámolója:

"Kötelezőnek érzem megosztani azt az örömet és új reményt, amit ma a Kecskeméti Törvényszék másodfokú tanácsától kaptam!

loading...

A Tanácsról annyit: BÍRÓKból áll! Hiába hivatkoztam – elveimmel is ellentétesen – más kiváló (Fővárosi Ítélőtábla) tanács ítéletére, a bíróság úgy ítélte meg: "nem szeretnek más bíróság döntésének figyelembe vételével dönteni, a maguk jogi értelmezése alapján ítélkeznek."

Kiváló! Végre! Erre vágytam! Ízig-vérig BÍRÓk! Döntésük fentiek fényében szintén – az eddigiekhez képest – megdöbbentő, logikus, alapos.

A lényeg:A Lombard szerződései létrejöttek, azonban olyan súlyos alaki és tartalmi hibáktól szenvednek – különösen arra figyelemmel, hogy speciális "deviza-alapú" szerződéssel állunk szemben, ahol a körültekintés és tájékoztatási kötelezettség hatványozottan jelentkezik -, hogy azok teljes érvénytelensége állapítható meg azzal, hogy a szerződés érvényessé nem tehető!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az opciós szerződés azonban létre sem jött, hiszen az még aláírásra sem került, egyediesítve sem lett….. Bár délelőtt volt a tárgyalás, még csak most kezdem felfogni azt, hogy 6 éve tartó küzdelmünk végre beérni látszik!"

Gratulálunk! Forrás: EBEFF. Közzétette: Török-Borbás Csilla – Hitel Segítség.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás