Devizahitel – jönnek a jó hírek!

Devizahitel - jönnek a jó hírek!

Devizahitel – jönnek a jó hírek!

[good_old_share]


A napokban egymás után érkeztek a jó hírek. Úgy tűnik, hogy végre tényleg átszakadt a „devizás” gát!

 

TÁRGYALÓTERMI HÍREK

loading...Dr. Csitos‎ Eszter beszámolója:

"Kötelezőnek érzem megosztani azt az örömet és új reményt, amit ma a Kecskeméti Törvényszék másodfokú tanácsától kaptam!

A Tanácsról annyit: BÍRÓKból áll! Hiába hivatkoztam – elveimmel is ellentétesen – más kiváló (Fővárosi Ítélőtábla) tanács ítéletére, a bíróság úgy ítélte meg: "nem szeretnek más bíróság döntésének figyelembe vételével dönteni, a maguk jogi értelmezése alapján ítélkeznek."

Kiváló! Végre! Erre vágytam! Ízig-vérig BÍRÓk! Döntésük fentiek fényében szintén – az eddigiekhez képest – megdöbbentő, logikus, alapos.

A lényeg:

loading...A Lombard szerződései létrejöttek, azonban olyan súlyos alaki és tartalmi hibáktól szenvednek – különösen arra figyelemmel, hogy speciális "deviza-alapú" szerződéssel állunk szemben, ahol a körültekintés és tájékoztatási kötelezettség hatványozottan jelentkezik -, hogy azok teljes érvénytelensége állapítható meg azzal, hogy a szerződés érvényessé nem tehető!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az opciós szerződés azonban létre sem jött, hiszen az még aláírásra sem került, egyediesítve sem lett….. Bár délelőtt volt a tárgyalás, még csak most kezdem felfogni azt, hogy 6 éve tartó küzdelmünk végre beérni látszik!"

Gratulálunk! Forrás: EBEFF. Közzétette: Török-Borbás Csilla – Hitel Segítség.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahitelek - tényleg van fény az alagút végén!
Devizahitelek – tényleg van fény az alagút végén!

Devizahitelek - tényleg van fény az alagút végén! [good_old_share] Kártérítési Ügyvéd. A magyar bíróságok is kezdik megérteni, hogy az árfolyamkockázatról...

Kezdődik? Az igazság a felszínre tör - A bankokat segíthették a bíróságok a devizahiteles perekben
Kezdődik? Az igazság a felszínre tör – A bankokat segíthették a bíróságok a devizahiteles perekben

Kezdődik? Az igazság a felszínre tör - A bankokat segíthették a bíróságok a devizahiteles perekben [good_old_share] Akadt olyan bíróság is,...

Close