Devizahiteles előterjesztés az Igazságügyi Bizottság előtt.

Devizahiteles előterjesztés az Igazságügyi Bizottság előtt.

Devizahiteles előterjesztés az Igazságügyi Bizottság előtt.

[good_old_share]


Szél Bernadett az alábbi meghívót tette közzé facebook oldalán a hitelkárosultak részére:Szél Bernadett: Emlékeznek rá, amit a devizahiteles tüntetésen mondtam, hogy hamarosan bizottsagra kerülnek fontos javaslatok? Eljött az idő. Holnap nagyon fontos lakhatással kapcsolatos törvényjavaslatokat tárgyal az Igazságügyi bizottság.

Az Adóskamarával együttműködésben szervezzük a jelenlétet, Sztregova Erzsébetnél lehet jelentkezni illetve nálam a szel.bernadett@parlament.hu címen. Ami szükséges: személyi igazolványban szereplő név és születési dátum.

(Döntés képviselői önálló indítvány tárgysorozatba vételéről) Az eredmény a videó alatt!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Az ülés megtörtént, Dr. Csitos Eszter ügyvéd: Tárgysorozatba vétel elutasítva. Vajon milyen megosztásban szavaztak a képviselők?

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahitel - jönnek a jó hírek!
Devizahitel – jönnek a jó hírek!

Devizahitel - jönnek a jó hírek! [good_old_share] A napokban egymás után érkeztek a jó hírek. Úgy tűnik, hogy végre tényleg...

Devizahitelek - tényleg van fény az alagút végén!
Devizahitelek – tényleg van fény az alagút végén!

Devizahitelek - tényleg van fény az alagút végén! [good_old_share] Kártérítési Ügyvéd. A magyar bíróságok is kezdik megérteni, hogy az árfolyamkockázatról...

Close