Devizahiteles előterjesztés az Igazságügyi Bizottság előtt.

Devizahiteles előterjesztés az Igazságügyi Bizottság előtt.

Devizahiteles előterjesztés az Igazságügyi Bizottság előtt.

[good_old_share]


Szél Bernadett az alábbi meghívót tette közzé facebook oldalán a hitelkárosultak részére:Szél Bernadett: Emlékeznek rá, amit a devizahiteles tüntetésen mondtam, hogy hamarosan bizottsagra kerülnek fontos javaslatok? Eljött az idő. Holnap nagyon fontos lakhatással kapcsolatos törvényjavaslatokat tárgyal az Igazságügyi bizottság.

Az Adóskamarával együttműködésben szervezzük a jelenlétet, Sztregova Erzsébetnél lehet jelentkezni illetve nálam a szel.bernadett@parlament.hu címen. Ami szükséges: személyi igazolványban szereplő név és születési dátum.

(Döntés képviselői önálló indítvány tárgysorozatba vételéről) Az eredmény a videó alatt!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Az ülés megtörtént, Dr. Csitos Eszter ügyvéd: Tárgysorozatba vétel elutasítva. Vajon milyen megosztásban szavaztak a képviselők?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM