Devizahitel-Egy ugyanazon ügy, kétfajta kimenetel.

Devizahitel-Egy ugyanazon ügy, kétfajta kimenetel.

Devizahitel-Egy ugyanazon ügy, kétfajta kimenetel.


Sajnos, még mindig nem tartunk ott, hogy a devizás ügyeket tisztességesen, a törvényi tényállásnak megfelelően, egységesen bírálnák el mindenhol. DE azért érezhetően haladunk, és szerencsére egyre több tisztességes ítélet születik!Előbb, vagy utóbb beérik a munka gyümölcse, és a bírák is mernek a törvény szerint dönteni, nem pedig a megrendelőt szolgálják ki.

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda -Ahhoz képest, mekkora jelentősége van a Győri Ítélőtábla EUB EDE végzésének, ügyvéd kollégáim a fülük botját se mozdították meg. De a devizás csoportok se. A sajtó meg pláne.

Tegnap – teljesen véletlenül – két család ült a teraszunkon. Beszélgettünk. Az együk család érintett az EUB ügyben, míg a másik család pervesztes lett egy hónappal ezelőtt ugyanazon első- és másodfokú tanácsnál. Elárverezték a lakásukat.

Egy ugyanazon ügy, kétfajta kimenetel.

Ha nincsen a korábbi ügy, akkor a későbbi eljárási siker sem következhetett volna be.

De a család végigharcolta az ügyet, felvállalta annak kockázatát, ment előre, most sem adja fel. Kellenek az elsők, mert ha nincsenek, milyen ügyek válhatnak sikeressé?

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha az EUB a fogyasztói akarat elsődlegessége mellett dönt a DH törvényekkel szemben, a banki rendszer felborul.

Mit csinál az átlag devizás ember? Hallgat, majd más megoldja helyette...Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM