Videó – Csányi áll, és megszólalni nem mer

Videó - Csányi áll, és megszólalni nem mer

Videó – Csányi áll, és megszólalni nem mer


Póka Lászó – Történt, hogy az uzsorás büntetőügyében a legutóbbi, 2019.09.18-i tárgyaláson háromszor is megkapta a magáét.

A Sárgapólósok ott voltak. És a megfelelő időben helyén volt a szívük.

Az elején még testőrök és ügyvédek gyűrűjébe menekülő uzsorást úgy kértük számon (illetve az ő száján), ahogyan eddig még soha senki.

Szemtől szemben testközelből mutattuk be neki konkrét számokkal és személyekkel az aljasságait.

Nem is tudott sokáig megszólalni. Majd mikor már nyílt a tárgyaló ajtaja, akkor csak annyit mondott nekem, hogy: „Milyen bohóc!”

Láthatóan nagyon örült annak, hogy ezt meg tudta fogalmazni. Vagy az is lehet, hogy ez nem öröm volt, csak egy kínos mosoly? Döntsétek el a videó megnézése után.

Jól látszik ebből a videóból is, hogy nem olyan nagy emberek ezek, mint amennyire fosnak tőlük a hatalmuktól függő emberek, vagy azok, akik nincsenek tisztában azzal, hogy „Azért a nép az úr.” Póka László.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/videos/597104117696026/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM