ELSZÁMOLTATTUK A BANKOKAT, AZ ADÓSOKAT MEGMENTETTÜK ÉS KÁRTALANÍTOTTUK.

ELSZÁMOLTATTUK A BANKOKAT, AZ ADÓSOKAT MEGMENTETTÜK ÉS KÁRTALANÍTOTTUK.

ELSZÁMOLTATTUK A BANKOKAT, AZ ADÓSOKAT MEGMENTETTÜK ÉS KÁRTALANÍTOTTUK.

[good_old_share]


Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!

A kormány a helyén van. Röviden így lehetne összefoglalni Völner Pál államtitkár válaszát a kormány részére feltett kérdésekkel kapcsolatban.Jelentkezzenek a megmentett és kártalanított családok!

"Az államtitkár szerint megtörtént a bankok elszámoltatása, a károsultakat százezres nagyságrendben mentették meg és kárpótolták"

A devizahitelesek ügyében szólalt fel a parlament ülésén Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő, de az államtitkártól egy simicskázáson túl csak olyan sikerekről kapott beszámolót, ami alapján Minden Rendben Van a Nemzeti Együttműködés Rendszerében – írta meg az Alfahír.

A KORMÁNY A HELYÉN VAN! (Orbán Viktor szerint is)Z. Kárpát Dániel szerint fel kell tennünk a kérdést, hogy folytatódik-e a paktumkormányzás, vagy végre hajlandó lesz-e a kormányzat elmozdulni eddigi pozíciójából az igazságtétel felé.

A jobbikos politikus vérlázítónak nevezte, hogy családok ezrei kerülhetnek utcára, például egy 1956-os hőst és családját tervezik kilakoltatni a bedőlt adósság miatt.

Felszólalásban azt mondta, reméli, hogy lesznek ott fideszes képviselők is, hogy a kilakoltatottak szemébe nézzenek. (az alap lenne: szerk.)

EKÖZBEN A TÚLOLDALON

Rekordbevételt érnek el a hazai kereskedelmi bankok, nemrég az adatok szerint 456 milliárd forintot zsebeltek be – emlékeztetett a jobbikos képviselő, hozzátéve, hogy egy negyedévben 175 milliárd forint volt az adózott nyereség.

 

Z. Kárpát Dániel kifogásolta, hogy a pénzintézetek úgy érnek el ilyen komoly eredményeket, hogy közben a kormányzati kommunikáció szerint el vannak számoltatva, és be lettek vonva a közteherviselésbe.

Azt a Jobbik is elismeri, hogy az egészséges gazdasághoz jól működő bankok és jól működő hitelezés kell, de „semmiképpen sem lehet nyerészkedni az ügyfeleken” és szabadrablást folytatni, mutatott rá Z. Kárpát.

KILAKOLTATÁSI HULLÁMElhangzott, hogy a végrehajtási eljárások száma is rekordokat dönthet, miközben a behajtások több mint egyharmada olyan ügy, ami mögött behajthatatlan követelések állnak, hiszen már nincs fedezet, amin érvényesíteni lehetne őket.

Z. Kárpát Dániel szerint a Fidesz-KNDP paktumot kötött a Bankszövetséggel, és lemondott a devizahitelesekről.

Ezt a kijelentését azzal indokolta, hogy a kormány százmilliárdos tételekkel segítette a bankokat, miközben folyamatosan akadályozza az adósokat segítő lépéseket, mint például a Jobbik által is javasolt magáncsőd intézményét, vagy éppen az elsétálási jogot.

„Jelen pillanatban a Fidesz az egyetlen gátja mindezek bevezetésének.”

loading…


A Jobbik politikusa kijelentette, hogy lenne költségvetési mozgástér az adósok megmentéséhez, akár csak a bankszektor terheinek visszaállításával. Jelezte, hogy ők visszaállítanák a 0,5 százalékos bankadót, és a hitelintézeti járadákot is.

Most a fideszesek lelkiismeretén múlik, hogy még több családot tönkre tehetnek-e, mondta.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Válaszában Völner Pál államtitkár rögtön simicskázott egyet, majd a baloldali pártokat kezdte szidni, végül azzal vádolta a Jobbikot, hogy a salátatörvényekbe csomagolt javaslatokat nem szavazták meg.

Az államtitkár szerint megtörtént a bankok elszámoltatása, a károsultakat százezres nagyságrendben mentették meg és kárpótolták. Te szerinted is így van?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM