DEVIZAHITEL? CSALÁDOK SÓHAJTHATNAK FEL. JÓL INDUL A HÉT!

DEVIZAHITEL? CSALÁDOK SÓHAJTHATNAK FEL. JÓL INDUL A HÉT!

DEVIZAHITEL? CSALÁDOK SÓHAJTHATNAK FEL. JÓL INDUL A HÉT!

[good_old_share]

Három a magyar igazság ?


Járvás Éva – Imádom az ilyen hétfő délelőttöket!

 

Három minden hájjal megkent bankjogász se tudta összerakni a fejében a jogszerűséget.Sorolom nekik a jogszabályt aminek az elmulasztását számonkérem, mire az egyik elunja és felkiált:

"-Értse meg, ha ötször magyarázza akkor sem értem!"

Bólogat a másik kettő is, jelezvén, hogy úgy bizony, együtt se tudják összerakni a jogszabályokat a matekkal.

Fölényességgel álcázzák zavarukat és kötik az ebet a karóhoz, ahogy ki van adva nekik, de igazolni nem tudják, hogy miért. Nem is sejtik, hogy ők lettek láncra verve. Ment minden mint a karikacsapás, pont ahogy terveztem.

2 család sóhajthat fel megkönnyebülve cirka 50 millás sarc alól. Jól indult a hét. Járvás Éva.

Érdemes visszaidézni azt is, hogy a Bankszövetség főtitkára hogyan válaszolt a "devizás" kényes kérdésekre.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM