BETILTJÁK A “DEVIZA”-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓIT ?

BETILTJÁK A "DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓIT ?

BETILTJÁK A "DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓIT ?

[good_old_share]


Úgy tűnik, hogy a hatalom be akarja tiltani a "deviza"-károsultak tüntetéseit, demonstrációit is.

 

A kormány betilthatja a devizahiteles tüntetéseket- erről számolt be a Sztárklikk.A Párbeszéd attól tart, hogy az alaptörvény módosítása miatt a jövőben a kilakoltatások ellen sem lehet majd tüntetni.

Hegyesi Beáta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány a gyülekezési jog megváltoztatásával egyszerűen elhallgattathatja a demonstrálókat, hogy a közvélemény ne is értesüljön a problémáikról.

A párt elnökségi tagja emlékeztetett rá, hogy áprilisban lejárt a kilakoltatási moratórium. Hangsúlyozta, hogy egy korábbi írásbeli kérdésükre kapott válasz szerint banki hiteltartozások miatt jelenleg 230 ezer végrehajtás zajlik Magyarországon.

Emlékeztetett, hogy pártjuk tavaly kétszer is kérte, hogy függesszék fel a végrehajtást a hitelkárosultakkal szemben, de az indítványaik nem kaptak parlamenti jóváhagyást.

Egy hozzászóló így vélekedik:

 

A kormány egyet nem tilt be a deviza alapú hiteleket. De van még más is, amit a kormány figyelmen kívül hagy vajon miért ki volt az, aki 2011-n tudatosan bedöntötte a forintot ország csődöt vizionálva?

loading...Ki volt az, aki ebből a bennfentes információval való visszaéléssel kereskedett és visszaélt? Ki volt az, aki a Forintban felvett hiteleket forintosította?

Ki volt az, aki ebből a haszonból a saját lábon álló lányának kastélyt vásárolt és műkincseket? Ki volt az, aki törvényessé tette azt, hogy a miniszterelnök rokonai is pályázhatnak a közbeszerzéseken és persze nyerhetnek is.

Ki volt az, aki deviza alapú hitelesek otthonait piti áron árverésre adta a kedvenc bankján keresztül az ingatlanosoknak? Mert én úgy tudom, hogy ezt mind a Fidesz kormányhoz köthető.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Most hogy a teteikért nem felelősségre vonás jár, hanem betiltják a tüntetéseket ez miatt. Azt nem tudom, mi jöhet még. Meg azt nem hogy meddig tűrnek még a magyarok egy olyan kormánynak, aki illegitim, de még a törvényei is mind illegitim. Mennyit tűrnek még egy olyan miniszterelnöknek, aki valójában nem is miniszterelnök.

Viszont a deviza alapú hitelezés az ö miniszterelnöksége idejéhez köthető. Amiről Orbán Viktor úgy vélekedett, hogy egy rossz piaci termék – írja egy hozzászóló a cikk alatt.[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM