BETILTJÁK A “DEVIZA”-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓIT ?

BETILTJÁK A "DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓIT ?

BETILTJÁK A "DEVIZA"-KÁROSULTAK DEMONSTRÁCIÓIT ?

[good_old_share]


Úgy tűnik, hogy a hatalom be akarja tiltani a "deviza"-károsultak tüntetéseit, demonstrációit is.

 

A kormány betilthatja a devizahiteles tüntetéseket- erről számolt be a Sztárklikk.

loading...A Párbeszéd attól tart, hogy az alaptörvény módosítása miatt a jövőben a kilakoltatások ellen sem lehet majd tüntetni.

Hegyesi Beáta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány a gyülekezési jog megváltoztatásával egyszerűen elhallgattathatja a demonstrálókat, hogy a közvélemény ne is értesüljön a problémáikról.

A párt elnökségi tagja emlékeztetett rá, hogy áprilisban lejárt a kilakoltatási moratórium. Hangsúlyozta, hogy egy korábbi írásbeli kérdésükre kapott válasz szerint banki hiteltartozások miatt jelenleg 230 ezer végrehajtás zajlik Magyarországon.

Emlékeztetett, hogy pártjuk tavaly kétszer is kérte, hogy függesszék fel a végrehajtást a hitelkárosultakkal szemben, de az indítványaik nem kaptak parlamenti jóváhagyást.

Egy hozzászóló így vélekedik:

 

A kormány egyet nem tilt be a deviza alapú hiteleket. De van még más is, amit a kormány figyelmen kívül hagy vajon miért ki volt az, aki 2011-n tudatosan bedöntötte a forintot ország csődöt vizionálva?

loading...Ki volt az, aki ebből a bennfentes információval való visszaéléssel kereskedett és visszaélt? Ki volt az, aki a Forintban felvett hiteleket forintosította?

Ki volt az, aki ebből a haszonból a saját lábon álló lányának kastélyt vásárolt és műkincseket? Ki volt az, aki törvényessé tette azt, hogy a miniszterelnök rokonai is pályázhatnak a közbeszerzéseken és persze nyerhetnek is.

Ki volt az, aki deviza alapú hitelesek otthonait piti áron árverésre adta a kedvenc bankján keresztül az ingatlanosoknak? Mert én úgy tudom, hogy ezt mind a Fidesz kormányhoz köthető.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Most hogy a teteikért nem felelősségre vonás jár, hanem betiltják a tüntetéseket ez miatt. Azt nem tudom, mi jöhet még. Meg azt nem hogy meddig tűrnek még a magyarok egy olyan kormánynak, aki illegitim, de még a törvényei is mind illegitim. Mennyit tűrnek még egy olyan miniszterelnöknek, aki valójában nem is miniszterelnök.

Viszont a deviza alapú hitelezés az ö miniszterelnöksége idejéhez köthető. Amiről Orbán Viktor úgy vélekedett, hogy egy rossz piaci termék – írja egy hozzászóló a cikk alatt.[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL? CSALÁDOK SÓHAJTHATNAK FEL. JÓL INDUL A HÉT!
DEVIZAHITEL? CSALÁDOK SÓHAJTHATNAK FEL. JÓL INDUL A HÉT!

DEVIZAHITEL? CSALÁDOK SÓHAJTHATNAK FEL. JÓL INDUL A HÉT! [good_old_share] Három a magyar igazság ? Járvás Éva - Imádom az ilyen...

DEVIZAHITEL-VÁLTOZNAK AZ IDŐK! MÉGSEM CSAK AZ "ADÓS" FIZETI AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT?
DEVIZAHITEL-VÁLTOZNAK AZ IDŐK! MÉGSEM CSAK AZ “ADÓS” FIZETI AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT?

DEVIZAHITEL-VÁLTOZNAK AZ IDŐK! MÉGSEM CSAK AZ "ADÓS" FIZETI AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT? [good_old_share] Akár alapvető változást is jelenthet a devizahitelesperek megítélésében az...

Close