“DEVIZAHITEL”-BÍRÓ ICA: TÚL SOK MÁR AZ ÖNGYILKOS!

loading...

"DEVIZAHITEL"-BÍRÓ ICA: TÚL SOK MÁR AZ ÖNGYILKOS!

Email


CSAK NEKÜNK kell összefogni és az egész világot megváltoztathatjuk…

 

Bíró Ica: Összefogás, összefogás, összefogás!

Azt kérdezte valaki, hogy kivel fogjunk össze?

Válaszom:loading...

Bárkivel, aki tiszteli mások életét is!  Az összes devizás csoport, egységesen egyirányba, együtt menjen ki az utcára, hogy jogos követeléseinek érvényt szerezzen!

Minden károsult magyar… a meglopott nyugdíjpénztárasok, a Qvestorosok, a tanárok a tanulók a betegek az egészségügyi dolgozók a kis fizetésűek és azok ,akik sokallják a rezsi költségeket és a magas adókat. Azok a közalkalmazottak, akiknek beígérték a választások utáni leépítést… !

Akiknek elegük van abból, hogy rabszolga sorban élnek a jogtalanul kilakoltatottak, és azok, akikre vár a kilakoltatás!

Minden becsapott!Minden becsapott, akik nem akarják, hogy ellopja a kormány az ország vagyonát, földjeinket, otthonainkat és az emberek életét tönkre tegyék! Szóval mindenki , aki az élni és élni hagyni elvei szerint szeretne a továbbiakban élni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Aki nem akar tovább félni a saját hazájában, aki külföldről vissza szeretne jönni és munkájával a magyar nemzeti értékeket szeretné gyarapítani és igenis boldogan szeretne élni itt és most a családjával!

Mindenki, akinek elege van a tolvaj, hazug kormányzásból!  Aki szeretné azt, hogy a nemzet elárulói a diktatórikus állami gépezet tűnjön el és a becstelen, hazug, más kárából gazdagodó élősködők kapják meg végre a kiérdemelt büntetésüket.

CSAK NEKÜNK kell összefogni és az egész világot megváltoztathatjuk.

[emailpetition id=”1"][s[signaturelist id=”1"]/p>

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás