DEVIZAADÓS NAGYCIRKUSZ

DEVIZAADÓS NAGYCIRKUSZ.

Devizaadós Nagycirkusz

 

Mottó: „Mire a mán a holnap túl lapoz, ez a rend semmit sem számít. Tempózzatok különben lebuktok mint a kő, mert új idők váltják a régit.”

 

Kezdetét vette Devizaadós Nagycirkusz, a devizaadós háborúság egy újabb szakasza a Fővárosi Törvényszéken a rablóhites bankok, a „Hetvenkilencek” mint felperesek és a Magyar Állam – mint alperes – között az úgynevezett „devizaperekben”.Nagy pénzekre (pénzekért) megy a mutatvány, a játszma (küzdelem). A mi pénzünkre és a mi bőrünkre (vagyonunkra).

Lám, mégis ebben az aktuális cirkuszban nem mi, hanem a rablóhiteles bankok és a Magyar Állam állnak a porondon. A mi pereink (12 ezer) felfüggesztésre kerültek. Minket kitereltek a porondról, majd a Magyar Állam hívta ki (avagy hívta be?) a porondra a rablóhiteles bankokat, bizonyítanák tisztességüket.

Ez egy cirkusz, ez egy példátlan mutatvány. Nem volt példa ugyanis Európában olyanra, hogy 12 ezer EU polgár perét bárhol felfüggesztették volna, ami egyben az EU jogrend hiányosságaira is rámutat. A gyengébbek kedvéért leszögezzük, pereink nem álltak le, sőt igazán csak most indulnak, szélesednek és mélyülnek el.A Szeptemberre beharangozott II. Devizahiteles Törvény ( az elszámolásokra vonatkozó) lesz várhatóan a vízválasztó, hogy követve a Hetvenkilencek „jó példáját” mi devizaadósok is perbe szállunk-e a Magyar Állammal, vagy sem. – www.devizaados.hu

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM