DEVIZAADÓS NAGYCIRKUSZ

Devizaadós Nagycirkusz

 

Mottó: „Mire a mán a holnap túl lapoz, ez a rend semmit sem számít. Tempózzatok különben lebuktok mint a kő, mert új idők váltják a régit.”

 

Kezdetét vette Devizaadós Nagycirkusz, a devizaadós háborúság egy újabb szakasza a Fővárosi Törvényszéken a rablóhites bankok, a „Hetvenkilencek” mint felperesek és a Magyar Állam – mint alperes – között az úgynevezett „devizaperekben”.Nagy pénzekre (pénzekért) megy a mutatvány, a játszma (küzdelem). A mi pénzünkre és a mi bőrünkre (vagyonunkra).

Lám, mégis ebben az aktuális cirkuszban nem mi, hanem a rablóhiteles bankok és a Magyar Állam állnak a porondon. A mi pereink (12 ezer) felfüggesztésre kerültek. Minket kitereltek a porondról, majd a Magyar Állam hívta ki (avagy hívta be?) a porondra a rablóhiteles bankokat, bizonyítanák tisztességüket.

Ez egy cirkusz, ez egy példátlan mutatvány. Nem volt példa ugyanis Európában olyanra, hogy 12 ezer EU polgár perét bárhol felfüggesztették volna, ami egyben az EU jogrend hiányosságaira is rámutat. A gyengébbek kedvéért leszögezzük, pereink nem álltak le, sőt igazán csak most indulnak, szélesednek és mélyülnek el.A Szeptemberre beharangozott II. Devizahiteles Törvény ( az elszámolásokra vonatkozó) lesz várhatóan a vízválasztó, hogy követve a Hetvenkilencek „jó példáját” mi devizaadósok is perbe szállunk-e a Magyar Állammal, vagy sem. – www.devizaados.hu

Szólj hozzá

Hozzászólás