“DEVIZAHITELEK”-AMIKOR EGY BANKVEZÉR ELMONDJA AZ IGAZSÁGOT!

"DEVIZAHITELEK"-AMIKOR EGY BANKVEZÉR ELMONDJA AZ IGAZSÁGOT!

"DEVIZAHITELEK"-AMIKOR EGY BANKVEZÉR ELMONDJA AZ IGAZSÁGOT!

[good_old_share]


És a bankvezér mondatait egy bronz fokozatú igazságügyi szakértő is alátámasztja…

 

Olvasd el, értelmezd és oszd meg a cikket! Töltsd le, és használd a szakértői véleményt is!Egy fontos javaslat a „deviza”-károsultaknak a cikk végén. Feltétlenül olvasd el!

 

Csányi Sándor, az OTP vezetője a „devizahitel” fantázianéven futott „pénzügyi termékről” már korábban is elmondta az igazságot!

loading...

De, ha az ő szavára nem is figyelt fel senki, akkor az általa elmondottakat egy igazságügyi szakértő is megerősítette. A szakértő által készített dokumentummal pedig már nyertes per is született.

Most nem csak a Csányi féle interjút, hanem a szakértői véleményt is közzétesszük letölthető formátumban. Ez a kettő együtt végérvényesen tisztázza a „deviza”-becsali lényegét.

A lényeg pedig az, hogy a bank ügyfelének nem volt arról tudomása, hogy a „devizahitel” fantázianéven futó pénzügyi termék valójában egy befektetési szolgáltatás, melynek minden kockázata az ügyfélé, aki tudtán kívül az ingatlanját kínálta fel a kockázatokból eredő vélt, vagy valós veszteségek fedezetére.

Az ügyletekből eredő nyitott pozíció az ügyfélé…Így nyilatkozott Csányi Sándor is, és ha valaki, akkor ő biztosan tudja a befektetési szolgáltatások lényegét.

Csányi: „Tehát én láttam mindenféleképpen árfolyam kockázatot, de ezért mi nem is vágtunk bele a devizahitelezésbe, csak akkor, amikor a meglévő hitelek arányában a részarányunk 50 %-ban volt. Az új hitelekben már 20 % alá csökkent a piaci részarányunk, akkor olyan mértékű piacvesztést szenvedtünk már el, és álltunk előtte, hogy kénytelenek voltunk akkor belépni mi is a devizahitelezés területére. Hát ez akkor még mindenképpen egy nyitott pozíció volt, de azt gondolta a bankszektor, hogy a nyitott pozíció EZ AZ ÜGYFÉLÉ.!!!!”

loading...

És ne feledjük: Mit is mondott a Kúria? "Ha a pénzügyi intézménytől kapott nem megfelelő tájékoztatás vagy a tájékoztatás elmaradása folytán a fogyasztó alappal gondolhatta úgy, hogy az árfolyamkockázat nem valós, vagy az őt csak korlátozott mértékben terheli, a szerződésnek az árfolyamkockázatra vonatkozó rendelkezése tisztességtelen, aminek következtében a szerződés részlegesen, vagy teljesen érvénytelen".

Csodálkozunk rajta, hogy ez nem tűnt fel egyetlen parlamenti pártnak sem.(vagy inkább a bankok érdekében kerülik az igazságot). Azoknak a pártoknak, akiket mi juttatunk a parlamentbe, és az átvert károsultak érdekeit is szolgálniuk kellene, nem csak a bankokét.

loading…


IDE KATTINTVA letöltheted a szakértői véleményt!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/Egy fontos javaslat a „deviza”-károsultaknak:

 

Kedves „deviza”-károsult! Gyakran halljuk a panaszt, hogy „nem történik semmi”.  Sokan úgy mondják ezt, hogy nem is tesznek azért, hogy végre történjen valami.

Most itt a lehetőség! Mi összeszedtük a fent látható anyagokat és közzétettük. Neked csak annyi a dolgod, hogy megosztod ezt a cikket minél több politikus és parlamenti párt oldalán! Meglátjuk, hogy mi történik akkor, ha több ezer károsult végigosztja ezt a cikket az összes parlamenti párt és politikus face oldalán!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
„DEVIZAHITEL”- FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGHEZ.
„DEVIZAHITEL”- FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGHEZ.

„DEVIZAHITEL”- FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGHEZ. [good_old_share] „Vélhetően bűnszövetségben elkövetett különösen nagy gazdasági károkat és egyéni károkat okozó gazdasági bűncselekmény lényege...

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!
„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI!

„DEVIZAHITELEK” – ELINDULT VALAMI! [good_old_share] Járvás Éva - Na kérem, lehet szurkolni vagy imádkozni, kinek mi kedves. "...felülvizsgálati kérelmét a...

Close