AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT

AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT.

AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT

[good_old_share]

Miközben Matolcsy György üzent Varga Mihálynak, hogy: költekezzetek, aközben egyre több „deviza”-károsult család kerül kilátástalan helyzetbe.
Fontos kérdések az oldal alján!

loading...

A Magyar Nemzeti Bank hivatalosan is bejelentette, amit eddig csak sejtettünk: arra biztatja a kormányzatot, nevezetesen a költségvetésért felelős Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy költekezzen az idei büdzséből, mert van még mozgástér. Ezzel a jegybank is csatlakozott azon szakértői véleményekhez, miszerint az idei költségvetésből lehet még költekezni – írja a Portfolio.

Azt már tudjuk, hogy az MNB mellett a bankszektor sem panaszkodhat, hisz hatalmas az idei nyereség.

Viszont azt tudjuk, hogy ez a nyereség bizony valakiknek a vesztesége.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Bankcsapda erről így nyilatkozik: Ezek szerint a tervezettnél jobban folyik a devizás lakosság végrehajtása (jogellenesen)!

A károsultak még most is inkább a saját bankjukat szidják, perlik stb. összefogás helyett végre a helyes irányba fordulás – továbbra is elmarad, addig az elkövető, MNB és az állam vadgazdagodás mellett jól teljesít, a károsultak kifosztásán keresztül!

loading...

Az adósok jól tűrik az utcára kerülést, miközben az MNB forintárfolyam szándékos rontásán/ romlásán szerzett óriási nyereséggel/ haszonnal a médiában henceg! – Szabó Tamás B.É.CS.

Vannak, akik így reagálnak Szabó Tamás véleményére:
– Sajnos így igaz… és továbbra sem mozdul meg senki és semmi. Mindenki tűr, les, vár és elvesznek mindent.

– Igen, tűr, még mindig azt hiszi az ember, hogy ez nem történhet/ne meg vele, és egyszer csak jó irányt vesz minden, mert még is csak egy demokratikus, jogállamban élünk, v. mi.

Te hogy látod? Ennyi év tapasztalata után szükség lenne végre a „deviza”- károsultak összefogására?

A károsultak erős és széleskörű országos szerveződése meghozhatná a várt eredményt?

Ha igen, akkor Te aktívan részt vennél benne?

Ha nem, akkor szerinted van más alternatíva, amely eredményhez vezethet? Mi lehet az oka annak, hogy a károsultak eddig képtelenek voltak országosan összefogni?
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FONTOS-ELÉVÜLÉS! BEPERELTEK, MI LESZ VELEM?
FONTOS-ELÉVÜLÉS! BEPERELTEK, MI LESZ VELEM?

FONTOS-ELÉVÜLÉS! BEPERELTEK, MI LESZ VELEM? [good_old_share] A Devizahitel Vége nyomán. Az alábbi történetből sokat tanulhatnak azok, akiknek felmondott autó hitele,...

A "DEVIZÁS" TITOKRA HAMAROSAN FÉNY DERÜL.
A “DEVIZÁS” TITOKRA HAMAROSAN FÉNY DERÜL

A "DEVIZÁS" TITOKRA HAMAROSAN FÉNY DERÜL [good_old_share] Nem titkolózhat többé a Kúria a devizahiteles tanácsadóinak véleményéről-írja a Portfolio.   Hamarosan...

Close