AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT

AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT.

AZ ADÓSOK JÓL TŰRIK A KILAKOLTATÁSOKAT

[good_old_share]

Miközben Matolcsy György üzent Varga Mihálynak, hogy: költekezzetek, aközben egyre több „deviza”-károsult család kerül kilátástalan helyzetbe.
Fontos kérdések az oldal alján!

A Magyar Nemzeti Bank hivatalosan is bejelentette, amit eddig csak sejtettünk: arra biztatja a kormányzatot, nevezetesen a költségvetésért felelős Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy költekezzen az idei büdzséből, mert van még mozgástér. Ezzel a jegybank is csatlakozott azon szakértői véleményekhez, miszerint az idei költségvetésből lehet még költekezni – írja a Portfolio.

Azt már tudjuk, hogy az MNB mellett a bankszektor sem panaszkodhat, hisz hatalmas az idei nyereség.

Viszont azt tudjuk, hogy ez a nyereség bizony valakiknek a vesztesége.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Bankcsapda erről így nyilatkozik: Ezek szerint a tervezettnél jobban folyik a devizás lakosság végrehajtása (jogellenesen)!

A károsultak még most is inkább a saját bankjukat szidják, perlik stb. összefogás helyett végre a helyes irányba fordulás – továbbra is elmarad, addig az elkövető, MNB és az állam vadgazdagodás mellett jól teljesít, a károsultak kifosztásán keresztül!

Az adósok jól tűrik az utcára kerülést, miközben az MNB forintárfolyam szándékos rontásán/ romlásán szerzett óriási nyereséggel/ haszonnal a médiában henceg! – Szabó Tamás B.É.CS.

Vannak, akik így reagálnak Szabó Tamás véleményére:
– Sajnos így igaz… és továbbra sem mozdul meg senki és semmi. Mindenki tűr, les, vár és elvesznek mindent.

– Igen, tűr, még mindig azt hiszi az ember, hogy ez nem történhet/ne meg vele, és egyszer csak jó irányt vesz minden, mert még is csak egy demokratikus, jogállamban élünk, v. mi.

Te hogy látod? Ennyi év tapasztalata után szükség lenne végre a „deviza”- károsultak összefogására?

A károsultak erős és széleskörű országos szerveződése meghozhatná a várt eredményt?

Ha igen, akkor Te aktívan részt vennél benne?

Ha nem, akkor szerinted van más alternatíva, amely eredményhez vezethet? Mi lehet az oka annak, hogy a károsultak eddig képtelenek voltak országosan összefogni?
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM