„DEVIZA”-KÁROSULTAK-A KOSSUTH TÉREN 21-ÉN.

loading...

„DEVIZA”-KÁROSULTAK-A KOSSUTH TÉREN 21-ÉN.

Email


KELL-E MENNI A KOSSUTH TÉRRE 21-ÉN?

 

KELL!Tóth Zsuzsanna – Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy ha elmegyünk a Kossuth térre, akkor a politikusokat támogatjuk. Szerintem az ügyet.

Úgy gondolom, hogy már az is eredmény, hogy egyáltalán foglalkoznak a kérdéssel, és ha bármilyen kicsi előrelépésre is van esély, akkor a jelenlétünkkel ezt támogatni kell. Amíg mi magunk, civilek nem tudunk előrelépni, addig be kell érnünk azzal, hogy a politikusok farvizein hajtjuk legalább egy kicsit a saját malmunkra a vizet.

Addig bárkivel lehet menni egy úton, amíg legalább részben egyeznek a követeléseink. Ha majd eljutottunk valameddig, és utána elválnak az elképzeléseink, akkor majd mi is elválunk egymástól.

Most az lenne a legsürgetőbb, hogy akinek a háza előtt toporog a végrehajtó, azt távol tartsuk időhúzás céljából! Tűzoltás kell nem kevés embernek, mert nagyon megindultak a végrehajtók! Ezt csak az érzi, aki átéli!
Erre a tűzoltásra pedig minden felfüggesztésre irányuló kezdeményezés jó!

Miután politikai ügyről van szó, ezért a megoldás is politikai lesz, még akkor is, ha én sem hiszek abban, hogy politikusok fogják megoldani. De jelenleg még nincs olyan civil erő, ami alternatíva tudna lenni, ezért kell belekapaszkodnunk minden szalmaszálba! Szegény ember vízzel főz!

Persze, láttunk már csodákat! – Tóth Zsuzsanna.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Egy hozzászólás: Meddig kussoljunk még?  11.00-22.00-ig van az esemény. Aki akar, oda tud menni!! Sőt ha lehet ne is menjünk haza. Nem volt elég még a 10 év fosztogatás?! Meddig kussoljunk még?
Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás