KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-HÚZZÁL BE A PARLAMENTBE DOLGOZNI HÉTFŐN!

KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-HÚZZÁL BE A PARLAMENTBE DOLGOZNI HÉTFŐN!

KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-HÚZZÁL BE A PARLAMENTBE DOLGOZNI HÉTFŐN!

[good_old_share]


A FIDESZ-KDNP DOLGOZZON MEG A PÉNZÉÉRT! VIDEÓ ALÁBB!Gusztustalan és undorító az a magatartás, amely jellemzi a FIDESZ-KDNP-t a „deviza”-károsultakkal kapcsolatban.

Főleg annak tudatában, hogy tisztában van a miniszterelnök is azzal, hogy a szerződéskötéskor a bankok lényeges információkat hallgattak el a károsultak elől, és ennek ellenére a kormánypártok mégsem akarnak részt venni a hétfői rendkívüli ülésen, amely a kilakoltatási moratóriumról is szólna.

Hogy mit mondott a miniszterelnök ezzel kapcsolatban? Kattints a lejátszóra!

 

És Rogán Antal hogy látta a bankok tevékenységét? KATTINTS IDE!!

A SzárKlikk tette fel az alábbi cikket: "Bona Zoltán, húzzál be a parlamentbe dolgozni hétfőn!"

Póka László, akit a véleményének kinyilvánítása miatt kitiltottak 17 megyéből és Budapestről, meglátogatta Bona Zoltánt Dunavarsányban, aki többek között Póka Lászlónak is a megválasztott parlamenti képviselője.

Póka László azt kérte teljes joggal számon a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjén, hogy Bona Zoltán és a többi Fidesz – KDNP-s honatya miért tagadta meg, hogy részt vegyenek hétfőn a rendkívüli parlamenti ülésnapon.

A kérdés okkal és joggal merül fel, miért is fizetjük mi a képviselők javadalmazását, költségtérítését, stb.?
…és egy kérdés hozzád kedves olvasó, ha te kijelented, hogy holnap nem mész dolgozni, akkor ez számodra nem jár retorzióval?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ajánlom minden parlamenti képviselő számára a videót megtekintésre! Szeretnénk felhívni a "deviza"-károsultak figyelmét arra az alapvető tényre, hogy mindez azért történhet meg, mert rendkívül kevesen kérik számon a parlamenti képviselőjüket, illetve még ezek után is sokan szavaznak olyan pártra, amely már sok alkalommal alaposan becsapta, átverte őket! Így nem is lesz változás!
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM