A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?

A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?

A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?


Ideje, hogy egy kicsit tágítsuk a látókörünket, és megértsük az összefüggéseket! Vajon miért védi ennyire a bankokat a kormány??? (minden kormány, és minden parlamenti párt…szinte mindenhol…)Grell Antal – "Anglia (AIG) 500 milliárd dollár értékű CDS-t adott ki" A gyengébbek kedvéért európai bankoknak.

Hát, milyen érdekes ezt nem reklámozták, hogy dollármilliárdokkal (akár CHF.ben) kártalanítva lettek, mindazon európai uzsorások – közöttük a Magyarországon tevékenykedők is (igaz Sándor) – de nektek nem elég az ingatlan – mint Amerikában – ti európaiként rendezitek, különösen Magyarországon – mindent visztek!

Jelzem, továbbra sincs "keretegyezmény"!

Felteszitek a kérdést Magyarországon egy pénzintézetben? 
– Tessék mondani, mi az a CDS?
– Országkockázati felár- jön a válasz. Na persze a Majmok bolygója meg dokumentumfilm……Grell Antal.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://www.facebook.com/antal.grell/videos/2239883059395205/

ÉS TE A BANKÁROKAT VÉDŐ KORMÁNYT, VAGY A CSALÁDODAT VÉDED INKÁBB? A TÉNYEK ISMERETÉBEN MIÉRT NEM MERSZ KIÁLLNI AZ IGAZADÉRT? "Ha nem inged, ne vedd magadra…"

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM