A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?

A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?
loading...

A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?


Ideje, hogy egy kicsit tágítsuk a látókörünket, és megértsük az összefüggéseket! Vajon miért védi ennyire a bankokat a kormány??? (minden kormány, és minden parlamenti párt…szinte mindenhol…)

 

Grell Antal – "Anglia (AIG) 500 milliárd dollár értékű CDS-t adott ki" A gyengébbek kedvéért európai bankoknak.Hát, milyen érdekes ezt nem reklámozták, hogy dollármilliárdokkal (akár CHF.ben) kártalanítva lettek, mindazon európai uzsorások – közöttük a Magyarországon tevékenykedők is (igaz Sándor) – de nektek nem elég az ingatlan – mint Amerikában – ti európaiként rendezitek, különösen Magyarországon – mindent visztek!

Jelzem, továbbra sincs "keretegyezmény"!

loading...

Felteszitek a kérdést Magyarországon egy pénzintézetben? 
– Tessék mondani, mi az a CDS?
– Országkockázati felár- jön a válasz. Na persze a Majmok bolygója meg dokumentumfilm……Grell Antal.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/ÉS TE A BANKÁROKAT VÉDŐ KORMÁNYT, VAGY A CSALÁDODAT VÉDED INKÁBB? A TÉNYEK ISMERETÉBEN MIÉRT NEM MERSZ KIÁLLNI AZ IGAZADÉRT? "Ha nem inged, ne vedd magadra…"

loading…


Read previous post:
DR. KRISTON - RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.
DR. KRISTON – RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.

DR. KRISTON - RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY. PÉNTEKENKÉNT 12:00 ÓRAI SORBAN ÁLLÓ PETÍCIÓ BENYÚJTÁS HATÓSÁGI TARTALMA a Deviza Kárpótlási Petíció és Törvényjavaslat...

TEREMTSÜNK MI PÉNZT, NE A BANKOK!
TEREMTSÜNK MI PÉNZT, NE A BANKOK!

TEREMTSÜNK MI PÉNZT, NE A BANKOK! FONTOS: Az új generációs kriptopénz - Vezér-Szörényi László.   Mint régebben megírtam, új pénzrendszer...

Close