A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?

loading...

A BANKOK MÁR KÁRTALANÍTVA LETTEK, AKKOR MEG MIÉRT FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK?

Email


Ideje, hogy egy kicsit tágítsuk a látókörünket, és megértsük az összefüggéseket! Vajon miért védi ennyire a bankokat a kormány??? (minden kormány, és minden parlamenti párt…szinte mindenhol…)

 

Grell Antal – "Anglia (AIG) 500 milliárd dollár értékű CDS-t adott ki" A gyengébbek kedvéért európai bankoknak.Hát, milyen érdekes ezt nem reklámozták, hogy dollármilliárdokkal (akár CHF.ben) kártalanítva lettek, mindazon európai uzsorások – közöttük a Magyarországon tevékenykedők is (igaz Sándor) – de nektek nem elég az ingatlan – mint Amerikában – ti európaiként rendezitek, különösen Magyarországon – mindent visztek!

Jelzem, továbbra sincs "keretegyezmény"!

loading...

Felteszitek a kérdést Magyarországon egy pénzintézetben? 
– Tessék mondani, mi az a CDS?
– Országkockázati felár- jön a válasz. Na persze a Majmok bolygója meg dokumentumfilm……Grell Antal.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/ÉS TE A BANKÁROKAT VÉDŐ KORMÁNYT, VAGY A CSALÁDODAT VÉDED INKÁBB? A TÉNYEK ISMERETÉBEN MIÉRT NEM MERSZ KIÁLLNI AZ IGAZADÉRT? "Ha nem inged, ne vedd magadra…"

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás