“DEVIZA”-HITELES CSELEKVÉSI TERV.

"DEVIZA"-HITELES CSELEKVÉSI TERV.

"DEVIZA"-HITELES CSELEKVÉSI TERV.

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – 1998-tól 5 éven keresztül a német kormány bankjának tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök.

 
1. Amilyen gyorsan lehet, tárgyalást kezdeményezek az MNB illetékeseivel, hogy adják át az összes kereskedelmi bank által gyakorolt devizahitel számítást, hogy konkrét számadatokkal bizonyíthassam be egyes bankok esetében a csalás tényét.

2. Felfedem, hogy melyik pénzintézettől és annak melyik vezetőjétől ered a devizahitelesek "csőbehúzása".

3. Ismertetem, hogy miért tették magukévá más bankok is ezt a – véleményem szerint – a Büntető Törvénykönyvbe ütköző cselekedetet (tévedésbe ejtés, tévedésben tartás haszonszerzés céljából).

4. Mit tegyenek a bírák, amikor bár polgári perekben hoznak döntéseket, de egyes pénzintézetek eljárása kimeríti a szándékosan elkövetett bűncselekmény fogalmát. – Vezér-Szörényi László.

NCK: természetesen várjuk a fejleményeket, és beszámolunk az olvasóknak róla!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[poll id=”10″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM