ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!

ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!

ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!

[good_old_share]


A "devizás" ítélkezési gyakorlat rávilágít arra, hogy napjainkban mennyire nem függetlenek a bíróságok, és milyen politikai irányítás alatt állnak.

 

Az egyik fő tevékenységük a "deviza"-károsultak érdekképviselete illetve annak összehangolása. ( felvétel alább )A korábban megalakult szervezetek, és érdekvédelmi mozgalmak koordinálását kívánja megvalósítani.

Új törvényt szeretne az új érdekképviselet devizahiteles ügyben. Nem kíván a devizahitelesek egyedüli képviseleteként fellépni a most megalakult Adóskamara, inkább az eddigi szerveződések munkáját hangolná össze – mondta a szervezet elnöke a Lánchíd Rádióban.

Tisztességes bírósági eljárásokat a banki károsultaknak!

 

Ravasz László hangsúlyozta: elsősorban a károsultak igényeinek közös érvényesítését segítenék. Egyik alapelvük, hogy tisztességes bírósági eljárásokat kérnek.

 

A volt bíró hibásnak tartja azt a gyakorlatot, hogy a Kúria a jogegységi határozatokkal gyakorlatilag előre megfogalmazza, milyen ítéletet vár el – és szerinte ez ad teret a politikai befolyásnak. Hozzátette: új törvényt szeretnének elfogadtatni, ami megteremtené a lehetőséget, hogy felvételkori árfolyamon, kamatmentesen fizethessék vissza az érintettek a pénzt. Csákány Róbert interjúja.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM