ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!

loading...

ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!


A "devizás" ítélkezési gyakorlat rávilágít arra, hogy napjainkban mennyire nem függetlenek a bíróságok, és milyen politikai irányítás alatt állnak.

 

Az egyik fő tevékenységük a "deviza"-károsultak érdekképviselete illetve annak összehangolása. ( felvétel alább )A korábban megalakult szervezetek, és érdekvédelmi mozgalmak koordinálását kívánja megvalósítani.

Új törvényt szeretne az új érdekképviselet devizahiteles ügyben. Nem kíván a devizahitelesek egyedüli képviseleteként fellépni a most megalakult Adóskamara, inkább az eddigi szerveződések munkáját hangolná össze – mondta a szervezet elnöke a Lánchíd Rádióban.

loading...

Tisztességes bírósági eljárásokat a banki károsultaknak!

 

Ravasz László hangsúlyozta: elsősorban a károsultak igényeinek közös érvényesítését segítenék. Egyik alapelvük, hogy tisztességes bírósági eljárásokat kérnek.

 

A volt bíró hibásnak tartja azt a gyakorlatot, hogy a Kúria a jogegységi határozatokkal gyakorlatilag előre megfogalmazza, milyen ítéletet vár el – és szerinte ez ad teret a politikai befolyásnak. Hozzátette: új törvényt szeretnének elfogadtatni, ami megteremtené a lehetőséget, hogy felvételkori árfolyamon, kamatmentesen fizethessék vissza az érintettek a pénzt. Csákány Róbert interjúja.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[emailpetition id=”1"]
[s[signaturelist id=”1"]/p>

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás