„DEVIZA”-CSALÁS! HOL VANNAK A FELELŐSÖK?

„DEVIZA”-CSALÁS! HOL VANNAK A FELELŐSÖK?

„DEVIZA”-CSALÁS! HOL VANNAK A FELELŐSÖK?

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem Facebook oldalán jelent meg a következő, elgondolkodtató poszt:

 

Vezerkényi Ursula egyszer majd megkérdezi önmagától, hogy miért állt érdekében a bankoknak a forint betétek kamatainál jóval alacsonyabb hitel kamattal kölcsönt nyújtani egy olyan devizában, aminek az árfolyamváltozása kiszámíthatatlan többletterhet jelent a hitelfelvevőnek úgy, hogy a megemelkedett árfolyam a folyósítás napjához viszonyítva a tőke hányad tekintetében eredményt jelent a banknak!Azt is megkérdezheti majd magától, hogy egy fogvatartott adós amikor nem tud kilépni egy szerződésből akkor a vele szemben tisztességtelen módon kamatot emelő bank mi alapján mond fel úgy egy szerződést , ami a tisztességes költségek újraszámolást követően nem elmaradást hanem túlfizetést mutat?

A poszthoz érkezett néhány hozzászólás is:

 

– Arra is kíváncsi lennék, hogy mi lesz azokkal, akiket utcára raktak pár hónap nem fizetés miatt…? Ugyanis már ekkor túlfizetésbe volt az adós, és törvénytelen gusztustalan módon kilakoltatták…erről miért nem beszél a fidesz mocskos csürhe?

Ezt a nagyon fontos kérdést már én is nagyon sokszor, nagyon sok fórumon feltettem, de még eddig soha senki, sehol, semmilyen választ nem adott erre vonatkozóan.

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem válasza: Ez a kérdés nem kérdés szerintem! A Kártérítés megalapozott! A kárt okozó kiállította az ellene felhozott bizonyítékot az elszámolással!

Kérdés: És mégis minden megy tovább???  Hol vannak a felelősök? Miért nem intézkedik a kormány? Hol van az "ellenzék" ?Egy korábbi videó: Surányi György volt jegybankelnök beismerő vallomása a devizahitelekről

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM