ALEKOSZ LELEPLEZTE A TV2-T!

ALEKOSZ LELEPLEZTE A TV2-T!

ALEKOSZ LELEPLEZTE A TV2-T!


[good_old_share]

Hogy micsoda moslék, undorító világban élünk.

 

Az ember gyomra felfordul a politikától, és azoktól az újságoktól, médiáktól, akik a politikai érdekeket kiszolgálva embereket, családoktat járatnak le, tesznek tönkre egy életre…vagy legalábbis „jópénzért”, vagy más előnyök miatt megpróbálják azt.
Mindeközben szintén politikai és gazdasági érdekek miatt a „deviza”-károsultak utolsó csepp vérét szívják a bankok, és a kormányzó párt (FIDESZ-KDNP) valamint a parlamenti ellenzék tétlenül végignézni, hogy a kilakoltatási moratórium ellenére családokat, embereket dobnak az utcára.

Nem hagyjuk magunkat tovább hü…ek nézni. HATÁROLÓDJUNK EL A POLITIKÁTÓL, HATÁROLÓDJUNK EL A PÁRTOKTÓL!

Hogy miként kerül Alekosz – Havas – Baukó Éva ügy kapcsán elő a politika?

Erre a válasz rendkívül egyszerű. Havas Henrik egészen elképesztő dologra „vetemedett”. Olyat tett, amely a FIDESZ-KDNP koalíciónak, és népes szurkolótáborának (szavazóinak) nem tetszett.

Könyvet merészelt írni az ősellenségnek számító Jobbikos pártelnökről, Vona Gáborról.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezt már nem lehetett tétlenül tűrni, így hát a politika az egyik leg ocsmányabb eszközéhez nyúlt, – a politikai érdekeket kiszolgáló médiák segítségével igyekszik lejáratni azt, aki az ellenséges párt szekerét tolja a könyvével (legalábbis Alekosz szerint).

Ezt mondja el Nagy Alekosz, aki állítása alapján leleplezte a Nagy Machinációt!
Neked erről a történetről mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM