CIPRUSI “DEVIZAHITELES” KONFERENCIA

CIPRUSI "DEVIZAHITELES" KONFERENCIA.

CIPRUSI "DEVIZAHITELES" KONFERENCIA

Az átvert „devizások” nem adják fel, pedig idehaza már a CÖF-nek sem tetszik a „devizahitelesek” családjaikért, életükért és jogaikért folytatott elkeseredetett küzdelme.

Ezzel kapcsolatban érdekes kérdést tett fel a Hiteltársulás oldalán Gácsi László:Valaki hallott egyetlen mukkot is a ciprusi konferenciáról bármely lakáj médiumban?

loading...

Na, jó, csak vicceltem, a kérdés természetesen költői. A kollaboráns kormány által kreált alkotmányellenes és eu irányelveket sértő, a bankárok un. prudens működésének oltárán egy nemzetet beáldozó, adósmentőnek nevezet szörnyszülött jogszabálynak jogállami keretek között, jogi eszközökkel, csavaros észjárással és hatalmas magyar szívvel idehaza Dr Damm Andreáék és Dr Léhmann György ássa a sírját.

Cipruson Kásler Árpád gyűjti a szövetségeseket, és kürtöli világgá azt a gaztettet, amit el kellett szenvednünk.

A tolvajok lassan kezdenek majd szűkölni. Győzni fogunk. Senki ne írjon alá semmit! Igazunk van, és ez a szétrohadt rendszer már nem húzza sokáig.Ki fogjuk bírni. Jövőre pedig tűzijáték, meg ilyen-olyan fesztivál helyett – a Kásler Árpád által Cipruson megismert meghívott barátaink által biztosított nemzetközi transzparencia mellett – rendhagyó devizahiteles páneurópai piknikeket tartunk, mondjuk havonta a Kossuth téren.

És megüzenjük azoknak, akik kardot rántottak a magyarra. Vigyázzatok, magatok is kard által fogtok elveszni!

loading...

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
OTP - MA HOZNAK ÍTÉLETET AZ OTP FELETT.
OTP – MA HOZNAK ÍTÉLETET AZ OTP FELETT

OTP - MA HOZNAK ÍTÉLETET AZ OTP FELETT Devizahitelek: Ma hoznak ítéletet az OTP Bank perében A pert korábban az...

KÖZLEMÉNY! "DEVIZAHITELES" DEMONSTRÁCIÓ!
KÖZLEMÉNY! “DEVIZAHITELES” DEMONSTRÁCIÓ!

KÖZLEMÉNY! "DEVIZAHITELES" DEMONSTRÁCIÓ!   A december 19.-ére szervezett demonstráció lélekben is felnőtt emberek fegyelmezett figyelemfelhívó demonstrációja lesz a tévedésben tartott...

Close