Az Európai Bíróság döntéseit hazánkban nem kell alkalmazni?

Az Európai Bíróság döntéseit hazánkban nem kell alkalmazni?

Az Európai Bíróság döntéseit hazánkban nem kell alkalmazni?


Európai polgárként jogunk van tudni, hogy életünk-e Európai polgárként ???

Előszó:Dr Marczingós egy nagyon aktuális és fontos kérdést vet fel, amely az egész Európai Uniós tagságunkat megkérdőjelezi.

Magyarország az Európai Unió teljes jogú tagja 2004. május 1-étől. Emberek! Még egyszer: 2004. május 1-étől!

Jogharmonizáció: A közösségi jog be kell, hogy épüljön az Európai Unió tagállamainak jogrendszereibe: ez a folyamat a jogharmonizáció. A jogharmonizációs kötelezettség jogalapját az Európai Közösség Alapító Szerződése (a többször módosított Római Szerződés) tartalmazza, és az Európai Bíróság által kidolgozott jogelvek szabályozzák (pl. a közösségi jog elsőbbsége a nemzeti joggal szemben, a közvetlen alkalmazhatóság, a közvetlen és közvetett hatály).

És akkor ezek után lássuk az ügyvéd úr rövid közlését:

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda A Kúria előtti két ügyben határozathozatalra halasztottak. Ez egy dolog.

Azt azonban most is emésztgetem, amit a tanács elnöke mondott: “a C-260/18. sz. alatti ügy lengyel és nem magyar, ezért nem kell alkalmazni.”

Válaszom csak annyi volt, akkor a C-618/10. sz. alatti Banco Espanol meg spanyol, a C-186/16. Andruicic-ügy meg román, etc, így azokat sem kell alkalmazni? Hálásan köszönöm a kamerát kezelő úr munkáját!

loading...

NCK: Jó lenne már, ha ezzel kapcsolatban egységesen nyilatkoznának az illetékes felső vezetők! Európai polgárként jogunk van tudni, hogy életünk-e Európai polgárként ???

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahitel eredménye - 10.000 halálba hajszolt ember!
Devizahitel eredménye – 10.000 halálba hajszolt ember!

Devizahitel eredménye - 10.000 halálba hajszolt ember! Menyhért Péter - Kedves magyar testvéreink; fideszesek, kormánypártiak, ellenzékiek, bűnösök és áldozatok! A...

KETYEG AZ ULTIMÁTUM ÓRÁJA - MINDENT VISSZA!
KETYEG AZ ULTIMÁTUM ÓRÁJA – MINDENT VISSZA!

KETYEG AZ ULTIMÁTUM ÓRÁJA - MINDENT VISSZA! Az alábbi cikk frissen jelent meg Kásler Árpád tollából. Változtatás és komment nélkül...

Close