Az Európai Bíróság döntéseit hazánkban nem kell alkalmazni?

Az Európai Bíróság döntéseit hazánkban nem kell alkalmazni?
loading...

Az Európai Bíróság döntéseit hazánkban nem kell alkalmazni?


Európai polgárként jogunk van tudni, hogy életünk-e Európai polgárként ???

Előszó:Dr Marczingós egy nagyon aktuális és fontos kérdést vet fel, amely az egész Európai Uniós tagságunkat megkérdőjelezi.

Magyarország az Európai Unió teljes jogú tagja 2004. május 1-étől. Emberek! Még egyszer: 2004. május 1-étől!

loading...

Jogharmonizáció: A közösségi jog be kell, hogy épüljön az Európai Unió tagállamainak jogrendszereibe: ez a folyamat a jogharmonizáció. A jogharmonizációs kötelezettség jogalapját az Európai Közösség Alapító Szerződése (a többször módosított Római Szerződés) tartalmazza, és az Európai Bíróság által kidolgozott jogelvek szabályozzák (pl. a közösségi jog elsőbbsége a nemzeti joggal szemben, a közvetlen alkalmazhatóság, a közvetlen és közvetett hatály).

És akkor ezek után lássuk az ügyvéd úr rövid közlését:

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda A Kúria előtti két ügyben határozathozatalra halasztottak. Ez egy dolog.

Azt azonban most is emésztgetem, amit a tanács elnöke mondott: “a C-260/18. sz. alatti ügy lengyel és nem magyar, ezért nem kell alkalmazni.”

Válaszom csak annyi volt, akkor a C-618/10. sz. alatti Banco Espanol meg spanyol, a C-186/16. Andruicic-ügy meg román, etc, így azokat sem kell alkalmazni? Hálásan köszönöm a kamerát kezelő úr munkáját!

NCK: Jó lenne már, ha ezzel kapcsolatban egységesen nyilatkoznának az illetékes felső vezetők! Európai polgárként jogunk van tudni, hogy életünk-e Európai polgárként ???

loading…


Read previous post:
Devizahitel eredménye - 10.000 halálba hajszolt ember!
Devizahitel eredménye – 10.000 halálba hajszolt ember!

Devizahitel eredménye - 10.000 halálba hajszolt ember! Menyhért Péter - Kedves magyar testvéreink; fideszesek, kormánypártiak, ellenzékiek, bűnösök és áldozatok! A...

KETYEG AZ ULTIMÁTUM ÓRÁJA - MINDENT VISSZA!
KETYEG AZ ULTIMÁTUM ÓRÁJA – MINDENT VISSZA!

KETYEG AZ ULTIMÁTUM ÓRÁJA - MINDENT VISSZA! Az alábbi cikk frissen jelent meg Kásler Árpád tollából. Változtatás és komment nélkül...

Close