A BANKÁROKNAK NEM TETSZIK, HOGY: NE FIZESS!

A BANKÁROKNAK NEM TETSZIK, HOGY: NE FIZESS!

A BANKÁROKNAK NEM TETSZIK, HOGY: NE FIZESS!


[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Az alkotmánybíróság ismét kaszált véleménynyilvánítással kapcsolatban.
A diktatúra épül. Vajon ez a többségnek valóban nem tűnik fel? Vagy csak gyávák és lusták időben cselekedni?
Fontos látni, hogy nemrég egy a führer háza előtti véleménynyilvánítással kapcsolatban fogalmazott meg az AB a véleménynyilvánítás szabadságát súlyosan korlátozó álláspontot.

Az alábbi gondolatokat fogalmaztam meg dr. Gaudi-Nagy Tamás, ügyvédünk felé a végzéssel kapcsolatban:

„Ez nagyon gáz.
Előbb azt mondja az AB, hogy nem tartozik a hatáskörébe a tényállás tisztázása, újra értelmezése, majd gyakorlatilag a tényállást elemzi, és mintegy indoklásában megerősíti a bíróságot. Kifejti, hogy miért kell elkaszálni az előzetes bejelentés nélküli rendezvények szervezőit.
Ezzel a végzéssel bátorítja a bíróságokat és a szabs. hatóságokat, a véleménynyilvánítók elkaszálására.
Még azt is írják a 4. oldal közepén, hogy az AB csak alapvető alkotmányjogi kérdésekben foglalhat állást. Hát ez micsoda? A véleménynyilvánítás szabadsága nem alapvető alkotmányjogi kérdés?

Ez gyakorlatilag a diktatúra megerősítése. Mert ugye a hatalomnak nem tetsző rendezvényeket megtiltják, ha meg nem jelented be súlyos szabálysértést követsz el az AB szerint.

Szerintem ez súlyosabb végzés, mint aminek elsőre látszik.

Ha lehet, menjünk Brüsszelbe vele. Ha belenyugszunk, akkor itt egyre nagyobb bajok lesznek.

Az akció, ami súlyosan érintette a hatalmat, itt nézhető meg:
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A végzés itt olvasható: https://www.facebook.com/pg/Nemadomahazamat/photos/?tab=album&album_id=1648732848485987
 
A spontán véleménynyilvánítás miatt Kerékgyártó Laci 2 nap kényszermunkán volt, Póka Laci 15 napot töltött Baracskán börtönben.
 
A végzésben a bírók neve is látható. Jegyezzük meg ezeket is a „bankár- és politikusseggnyaló” bírók között. HAjrá!

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

[apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM