BANKOT ROBBANTOTTAK BUDAPESTEN! SZÓ SZERINT!

BANKOT ROBBANTOTTAK BUDAPESTEN! SZÓ SZERINT!

Hétfőn 4 óra 18 perckor a Lehel utcában egy bank épületének utcafronti fala robbanás miatt kidőlt.

Az okot vizsgálják, személyi sérülésről nem érkezett információ.

A Béke tér és a Róbert Károly körút között teljes szélességében lezárták az utat, ami a villamosközlekedést is érinti.

loading...

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint mintegy tíz négyzetméter területen kirobbant a bank épületének oldalfala a Lehel utcában, ahol két, egyenként nyolcemeletes épület közötti átjáró részben több bankfiók is található, ezek egyikénél történt a robbanás.


A tűzoltók az egyik nyolcemeletes épületből kikísérték a lakókat, akiket a helyszín átvizsgálása után visszaengedték otthonukba.

A lakóépületekben a közműszolgáltatások működnek, lakosságvédelmi intézkedésre nincs szükség. A tűzoltók a robbanás mértéke miatt tűzszerészt és statikust is hívtak a helyszínre, ahol gázkoncentrációt nem mértek, tűzre, füstre utaló jelet nem találtak.
A legfrissebb információk szerint szemtanúk egy motorost láttak elhajtani a bank épülete elől a robbanást megelőzően, hétfő hajnalban. 

loading...

 A rendőrség elsődleges adatai szerint a robbanást ismeretlen szerkezetű és ismeretlen típusú robbanóanyag okozta, a bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülés okozására irányult. Jelenleg a helyszíni szemle, a tanúkutatás, az adatgyűjtés, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek elemzése zajlik.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés, illetve közveszély okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövető ellen.

MTI

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FIGYELEM! JOGERŐS ÍTÉLET! AZ ÁRFOLYAMRÉS MATEMATIKAI MŰVELET!
FIGYELEM! JOGERŐS ÍTÉLET! AZ ÁRFOLYAMRÉS MATEMATIKAI MŰVELET!

A forintban nyújtott és ugyanígy visszafizetendő kölcsön nem devizahitel az újabb ítélet szerint! Érvénytelenséget mondott ki a fővárosi ítélőtábla egy...

MEGTÖRTÉNT A BEJELENTÉS:FÖLDÖNKÍVÜLIEK!
MEGTÖRTÉNT A BEJELENTÉS: FÖLDÖNKÍVÜLIEK!

Olyan dolog történt, ami világraszóló visszhangot kellett volna kapjon. Hivatalos és magas szintű bejelentés hangzott el mind a Földet évezredek...

Close