AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK NAPJA.

AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK NAPJA.

AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK  NAPJA.

[good_old_share]


NCK üzenet az oldal alján!

Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület. – HA SOKAN MEGOSZTJUK EZT A POSZTOT, AKKOR KÖZÖSEN MEGSZERVEZZÜK A "D-DAY" NAPOT, MELY NAPON NYILVÁNOSSÁGOT BIZTOSÍTUNK AZ ÁLLAMMAL ÉS A JEGYBANKKAL SZEMBENI SÚLYOS SPEKULÁCIÓS VÁDAKNAK ÉS ÉRVÉNYESÍTJÜK JOGAINKAT !
 

A devizahitelezés Magyarország egyedi válságkezelésének a része, a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank konszolidációjának eszköze …

loading...

Újra és újra ledöbben egy-két érdekvédő, hogy a bírósági jogértelmezés és jogalkalmazás során az ítélkezési gyakorlat nem a devizahiteleseknek kedvez, azonban ennek a hátterében lévő állami és jegybanki érdekeltséget (a devizahitelezésben való szerepvállalás) már nem kívánja figyelembe venni, pedig itt kőkemény elfogultságról van szó, az állammal és intézményeivel szemben.

Így ezt a falat kár ostromolni, be kell látnia végre minden érintettnek, hogy az állam és a jegybank szerepvállalása a deviza ügy tisztességes megoldásának az akadályát képezte és képzi !

DEVIZA ÜGYBEN AZ ÁLLAM ÉS A JEGYBANK A FOGYASZTÓKKAL SZEMBEN ÁLLÓ ELLENÉRDEKELT SZEREPLŐ !

A devizahitelesek számára kedvezőtlen jogalkotás, törvények, ítéletek és jogegységi határozatok, egy teljesen elfogult környezetben születtek és születnek a jövőben is !

Az Európai Unió intézményei előtt ismert a Magyar Állam és a Jegybank devizahitelezésben való szerepe, ezért kétséges számomra, hogy deviza ügyben elfogulatlan döntés meghozatalára képes …

loading...
loading…


A Magyar Állam és a Jegybank a forintgyengülésnek köszönhető ezermilliárdos mértékű árfolyamnyereségéről, nyilvánvalóan soha nem kíván lemondani, ezt ki kell kényszerítenie ennek az ügyfélcsoportnak !

Jó alkalom lehetett volna a fentiek és más tények bizonyítására is 2017. május 15. napja, mely napon tárgyalta volna a Fővárosi Törvényszék az UniCredit jóhírnevét állítólag sértő kijelentéseimet, azonban a peres eljárástól a felperes bank "ELÁLLT".

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A közösségnek, ennek az ügyfélcsoportnak és minden érintettnek össze kell fognia, mert ezekhez a

"VÁDAKHOZ ÉS JOGAINK ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ"

tömeg kell, tájékozott és felháborodott tömegek !

-Véleményedet, álláspontodat vagy javaslataidat küld el nekünk a bankcsapda@gmail.com -címre.

Tisztelettel : Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület.

NCK: mi is azt kérjük a „deviza”-károsultak hatalmas tömegétől, hogy családjuk és saját maguk érdekében tegyék félre esetleges félelmeiket, és fidesz-kdnp-s elkötelezettségüket, és fizikailag is álljanak az ügy mellé.

Mindenkinek meg kell értenie: a politikai pártoktól hiába is várjuk a segítséget. Orbán a kormány nevében már megkötötte a paktumot a pénvilággal, és – mint azt fentebb Falus Zsolt is részletezte, világosan látszik az állam és jegybank érdekeltsége és szerepvállalása a devizahitelezésben. Egyetlen parlamenti párt sem fog (a pofázáson, és törvényjavaslatok benyújtásán kívül) érdemi lépéseket tenni a károsultakért, mert mindegyik érintett az ügyben, (forintosítás) és ráadásul lekötelezett a bankok irányába is. Ennek ékes bizonyítéka az elmúlt 7 év!

Mindenki láthatja, hogy beindult az embertelen és erkölcstelen kilakoltatási hullám.

Meg kell értened: Nem maradt más lehetőségünk: vagy összefogunk, vagy családjainkkal együtt végleg elveszünk!

Alapvető jogaink érvényesítése érdekében hajlandó vagy az összefogásra? (nem csak facebook kommentekben és szavakban)
FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKI VISSZAVETT INGATLANOK? ÜZENET A BEFEKTETŐKNEK, KESELYŰKNEK.
BANKI VISSZAVETT INGATLANOK? ÜZENET A BEFEKTETŐKNEK, KESELYŰKNEK.

BANKI VISSZAVETT INGATLANOK? ÜZENET A BEFEKTETŐKNEK, KESELYŰKNEK. [good_old_share] Nagy üzlet, vagy inkább nagy lehúzás ? Oszd meg!   Alkalmi áron,...

ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.
ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.

ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS, KORÁBBAN MÁR KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT. [good_old_share] A múlt alkalommal bemutattuk azt az idős házaspárt, akiket lányuk banki tartozása...

Close