AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK NAPJA.

AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK NAPJA.

AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK  NAPJA.

[good_old_share]


NCK üzenet az oldal alján!

Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület. – HA SOKAN MEGOSZTJUK EZT A POSZTOT, AKKOR KÖZÖSEN MEGSZERVEZZÜK A "D-DAY" NAPOT, MELY NAPON NYILVÁNOSSÁGOT BIZTOSÍTUNK AZ ÁLLAMMAL ÉS A JEGYBANKKAL SZEMBENI SÚLYOS SPEKULÁCIÓS VÁDAKNAK ÉS ÉRVÉNYESÍTJÜK JOGAINKAT !
 

A devizahitelezés Magyarország egyedi válságkezelésének a része, a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank konszolidációjának eszköze …

Újra és újra ledöbben egy-két érdekvédő, hogy a bírósági jogértelmezés és jogalkalmazás során az ítélkezési gyakorlat nem a devizahiteleseknek kedvez, azonban ennek a hátterében lévő állami és jegybanki érdekeltséget (a devizahitelezésben való szerepvállalás) már nem kívánja figyelembe venni, pedig itt kőkemény elfogultságról van szó, az állammal és intézményeivel szemben.

Így ezt a falat kár ostromolni, be kell látnia végre minden érintettnek, hogy az állam és a jegybank szerepvállalása a deviza ügy tisztességes megoldásának az akadályát képezte és képzi !

DEVIZA ÜGYBEN AZ ÁLLAM ÉS A JEGYBANK A FOGYASZTÓKKAL SZEMBEN ÁLLÓ ELLENÉRDEKELT SZEREPLŐ !

A devizahitelesek számára kedvezőtlen jogalkotás, törvények, ítéletek és jogegységi határozatok, egy teljesen elfogult környezetben születtek és születnek a jövőben is !

Az Európai Unió intézményei előtt ismert a Magyar Állam és a Jegybank devizahitelezésben való szerepe, ezért kétséges számomra, hogy deviza ügyben elfogulatlan döntés meghozatalára képes …

loading…


A Magyar Állam és a Jegybank a forintgyengülésnek köszönhető ezermilliárdos mértékű árfolyamnyereségéről, nyilvánvalóan soha nem kíván lemondani, ezt ki kell kényszerítenie ennek az ügyfélcsoportnak !

Jó alkalom lehetett volna a fentiek és más tények bizonyítására is 2017. május 15. napja, mely napon tárgyalta volna a Fővárosi Törvényszék az UniCredit jóhírnevét állítólag sértő kijelentéseimet, azonban a peres eljárástól a felperes bank "ELÁLLT".

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A közösségnek, ennek az ügyfélcsoportnak és minden érintettnek össze kell fognia, mert ezekhez a

"VÁDAKHOZ ÉS JOGAINK ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ"

tömeg kell, tájékozott és felháborodott tömegek !

-Véleményedet, álláspontodat vagy javaslataidat küld el nekünk a bankcsapda@gmail.com -címre.

Tisztelettel : Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület.

NCK: mi is azt kérjük a „deviza”-károsultak hatalmas tömegétől, hogy családjuk és saját maguk érdekében tegyék félre esetleges félelmeiket, és fidesz-kdnp-s elkötelezettségüket, és fizikailag is álljanak az ügy mellé.

Mindenkinek meg kell értenie: a politikai pártoktól hiába is várjuk a segítséget. Orbán a kormány nevében már megkötötte a paktumot a pénvilággal, és – mint azt fentebb Falus Zsolt is részletezte, világosan látszik az állam és jegybank érdekeltsége és szerepvállalása a devizahitelezésben. Egyetlen parlamenti párt sem fog (a pofázáson, és törvényjavaslatok benyújtásán kívül) érdemi lépéseket tenni a károsultakért, mert mindegyik érintett az ügyben, (forintosítás) és ráadásul lekötelezett a bankok irányába is. Ennek ékes bizonyítéka az elmúlt 7 év!

Mindenki láthatja, hogy beindult az embertelen és erkölcstelen kilakoltatási hullám.

Meg kell értened: Nem maradt más lehetőségünk: vagy összefogunk, vagy családjainkkal együtt végleg elveszünk!

Alapvető jogaink érvényesítése érdekében hajlandó vagy az összefogásra? (nem csak facebook kommentekben és szavakban)
[poll id=”2″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM