BANKÁRFUTTATÁS ZALAEGERSZEGEN

BANKÁRFUTTATÁS ZALAEGERSZEGEN!

Bankárfuttatás Zalaegerszegen

Rendőrök vezetik a bankosokat Zalaegerszegen! Jó lenne ha egyszer már végre eljutnánk odáig, hogy nem a csaló bűnözőket -(Kúria által kimondva)- védenék!

Póka László:  "Annyiszor álmodtunk arról, hogy rendőrök vezessék el a banki ügyintézőket… Zalaegerszegen megtörtént.

Záróra után néhány rendőr bement az MKB bankba. Többen felsorakoztak a a bejáratnál, majd elkísérték a magukat láthatóan nagyon szégyenlő alkalmazottakat.  Igaz most még néhány sarok után szabadon távozhattak.

Nagyon bízunk benne, hogy hamarosan – azok akik továbbra sem mondják el, hogy a főnökeik az ő segítségükkel hogyan ejtették tévedésbe az embereket – egészen a börtön fenekéig meg sem állnak, ahol jó néhány évet húzhatnak le csinos rabruhában."Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM