A TELJES SEMMISSÉG AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT!

A TELJES SEMMISSÉG AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT!

A TELJES SEMMISSÉG AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT! [cn-social-icon]

"Van akit nem tud visszatántorítani semmi, hogy jogorvoslatot keressen a bíróságon, s ezt a jövőben is meg fogja tenni. Tehát nem tudnak ma olyan törvényt hozni, hacsak nem azt, ami kimondja, hogy ez a tisztességtelen feltételű szerződések semmis szerződések, hogy az embereknek egy nagyon jelentős részét eltántorítsa attól, hogy bírósági eljárást kezdeményezzen." – Barabás Gyula.

Dr. Kriston István: "Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges– mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.
Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak." NCK: vajon ilyen ügyletre is kiterjedt a fogyasztók szerződéses akarata?

Erzsebet Szalagyi – Az egyetlen járható út továbbra is a teljes semmisség! 
Azokat a pereket függesztik fel melyek tárgya részben vagy egészében az árfolyamréssel vagy a kamatemeléssel kapcsolatos szerződéses kikötés! Maradt még ezen kívül egy rakás semmisségi pont

Az árrést már a Kúria lerendezte. A mi célunk a TELJES SEMMISSÉG és nem a részleges semmisség megállapítása! A mi célunk az, hogy a szerződést megsemmisítsük! 


Dr. Marczingós László: "A törvényi vélelem egy vélelem, ezzel a fogyasztó nem tud mit kezdeni, hiszen a pénzintézet és a Magyar Állam közötti jogvitában a beavatkozás megengedhetősége kizárt!"

AZ EGÉSZ SZERZŐDÉS SEMMISSÉGE A CÉL! És mindenki induljon el mert a bankok és a kormány közös erővel el fog bennünket taposni!

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM