A TELJES SEMMISSÉG AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT!

A TELJES SEMMISSÉG AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT!

A TELJES SEMMISSÉG AZ EGYETLEN JÁRHATÓ ÚT! [cn-social-icon]

"Van akit nem tud visszatántorítani semmi, hogy jogorvoslatot keressen a bíróságon, s ezt a jövőben is meg fogja tenni. Tehát nem tudnak ma olyan törvényt hozni, hacsak nem azt, ami kimondja, hogy ez a tisztességtelen feltételű szerződések semmis szerződések, hogy az embereknek egy nagyon jelentős részét eltántorítsa attól, hogy bírósági eljárást kezdeményezzen." – Barabás Gyula.

Dr. Kriston István: "Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges– mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.
Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak." NCK: vajon ilyen ügyletre is kiterjedt a fogyasztók szerződéses akarata?

Erzsebet Szalagyi – Az egyetlen járható út továbbra is a teljes semmisség! 
Azokat a pereket függesztik fel melyek tárgya részben vagy egészében az árfolyamréssel vagy a kamatemeléssel kapcsolatos szerződéses kikötés! Maradt még ezen kívül egy rakás semmisségi pont

loading...

Az árrést már a Kúria lerendezte. A mi célunk a TELJES SEMMISSÉG és nem a részleges semmisség megállapítása! A mi célunk az, hogy a szerződést megsemmisítsük! 


Dr. Marczingós László: "A törvényi vélelem egy vélelem, ezzel a fogyasztó nem tud mit kezdeni, hiszen a pénzintézet és a Magyar Állam közötti jogvitában a beavatkozás megengedhetősége kizárt!"

AZ EGÉSZ SZERZŐDÉS SEMMISSÉGE A CÉL! És mindenki induljon el mert a bankok és a kormány közös erővel el fog bennünket taposni!

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
 [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKÁRFUTTATÁS ZALAEGERSZEGEN!
BANKÁRFUTTATÁS ZALAEGERSZEGEN

Bankárfuttatás Zalaegerszegen Rendőrök vezetik a bankosokat Zalaegerszegen! Jó lenne ha egyszer már végre eljutnánk odáig, hogy nem a csaló bűnözőket -(Kúria...

BOTRÁNY: RENDŐRSÉGI RAZZIA A NAGYBANKNÁL!
BOTRÁNY: RENDŐRSÉGI RAZZIA A NAGYBANKNÁL

Botrány: országos rendőrségi razzia a nagybanknál Ismét olasz befektetők félrevezetése miatt izgulhat a japán gyökerű Nomura International befektetési bank. Az...

Close