BANKÁR-TÚRA “DEVIZAHITELES” MÓDRA

BANKÁR-TÚRA "DEVIZAHITELES" MÓDRA.

BANKÁR-TÚRA "DEVIZAHITELES" MÓDRA

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Izgalmasan alakult a napja a mozgalom aktív tagjainak. Hasonló események várhatók a közeljövőben is.


 
Rövid összefoglaló:

Györgyike tárgyalására érkezve ismét a Kúria előtt találtunk helyet. Ha már így alakult, és a felhők is elvonultak feldíszítettük a harci Opelt. A rendőrségnek annyira tetszett, hogy videóra is vették. Ez azért különösen érdekes, mert amióta megtiltották, hogy a kúria előtt demonstráljunk, már a második alkalommal hirdeti a feldíszített kocsi, hogy mennyire fontos a jogállam, és mennyire jelentéktelenek a kifosztók, és az ő érdekeik. 
 Amíg a kocsink tette a dolgát, mi részt vettünk Györgyike tárgyalásán. Györgyike nagyon ügyesen, és bátran szólalt fel többször. A tanács hosszabb szünet úgy döntött, hogy az I. foknak újból kell tárgyalnia az ügyet. A végrehajtás természetesen felfüggesztve marad. (Talán évekig) Végrehajtót pedig nem fogjuk látni a Krisztina Hotel közelében.
Érthetetlen módon több politikus képe a törvényszék piszoárjaiból kacsintott ránk. Volt, amelyiktől meg is ijedtem. Később ezeket többen a szemetesben látták. 
Mindenki oda kerül, ahova való.
 
Ezt követően néhányan elmentünk az V. kerületi Rendőrkapitányságra, hogy elhozzuk azokat a videókat, amiket november 14-én a rendőrség készített rólunk az Országgyűlés Irodaházában. Jó érzés, hogy a rend őrei állandóan kameráznak minket.  Ezek a videók is hamarosan láthatók lesznek. Leginkább arra akarjuk használni, hogy bizonyítsuk, nem volt semmiféle ellenállás részünkről.
 
Miközben a kufárok házába igyekeztünk, beköszöntünk az FHB-ba. Átadtuk Ilonka üdvözletét. Természetesen nem hagytuk ki a többi útba eső bankot sem. Az Erste, és a K&H alkalmazottai is akkor voltak igazán vidámak, amikor kifelé jöttünk.
 
A fehérházba azért mentünk, hogy végre megtudjuk, hogy miért vagyunk kitiltva, ki tiltott ki, stb. Látszott, hogy nem örültek nekünk. A tudakozványt sem akarták átvenni. Mikor ismét ki akartak vezetni, megérkezett Z. Kárpát Dániel, és ígéretet tett, hogy a beadványainkat eljuttatja az illetékeseknek. Itt ismét megfenyegettek, hogy ebbe a házba soha többet nem mehetünk be. Ez jó előjel, mert ez után általában el szoktunk látogatni hazaáruló Kövér Lászlóhoz. A lakására.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
Lehet, hogy ismét így lesz?

Elbúcsúztunk egymástól, és hazafelé indultunk. Most, hogy szinte minden kivezető utat fizetőssé tettek, kicsit eltévedtünk az ingyenes szakaszok keresése közben. Azon kaptam magam, hogy a Laura úton vagyok. Pontosan az első számú uzsorás Picsányi házánál. Meglepődve láttam, hogy többen sétálgatnak az utcában. Mivel nagyon elfáradtam, egy székre ültem a kocsibeálllóval szemben. Alig telik el néhány perc, megérkezik egy autó füstölő motorral. Kiderült, hogy felforrt a vize. Még javában folyt a szerelés, amikor több rendőrautó is érkezett. Az utcában sétálgató emberekkel beszélgetésbe elegyedtek a szolgálatot teljesítő személyek. Hangosan felolvasták a kocsinkon lévő feliratokat. Úgy gondolom, hogy ezeket a házban is hallották. Míg folyt a csevely, amikor valaki jelezte, hogy tudja, hol lakik Matolcsi. Nagy izgalommal vártam a címet, mert nagyon nem tetszik, hogy herdálja a pénzünket, és még fel is háborodik, ha ezért számonkérik. Látszik, hogy teljesen mindegy, hogy a rendőrség és a bíróság Csányi parancsára megtiltja-e, hogy véleményt nyilvánítsanak az emberek. 
HA valaki ki akarja mondani a véleményt ki fogja mondani.
 Mivel a Gereben utcáról úgy tudtam, hogy a közelben van, így gyalog indultam oda. Voltak akik követtek. Mások autóval próbálták megtalálni. A gyalogosoknak volt egyszerűbb dolga a sok lépcsős utca miatt. Az autóval címet keresőket egyenként több rendőrautó is kísérte. Ekkor lettünk biztosak abban, hogy bizony a XII. kerület nagyon veszélyes hely lehet, ha az idegeneket ilyen komoly védelemben kell részesíteni. Nem is csoda, hiszen több rabló, és gyilkos is lakik erre felé. Csak néhány, akik házánál már voltunk korábban: Orbán, Picsányi, Trócsányi, és most Matolcsi.
 
A szomszédok elmondása alapján hamar megtudtuk, hogy melyik házban lakik az ideiglenes főbankár, aki úgy gondolja, hogy az embereknek nincs köze ahhoz, hogy az MNB mire költi a pénzüket. 
Hiába bujkálnak és rejtegetik a címeiket a patkányok, az emberek megtalálják őket. És ha megtalálják, bármi történhet.

Mostmár minden mocsok számíthat rá, hogy a kifosztottak bárhol, és bármikor számon fogják őket kérni. Hamarosan el (le) is fogunk számolni.
 
Bízom benne, hogy egyre többen kedvet kapnak, hogy meglátogassák kedvenceiket. A közeljövőben:

–         Január 20. kedd 18 óra. Mozgalmi találkozó Golcs családnál. Golcs Ferdinándék 2330 Dunaharaszti Sziget u. 4/a.
–         Január 21. szerda 8:30 óra. Hermán Péter Rebisz elleni kártérítési perének tárgyalása. Budapest V. kerület Markó utca 27. fsz.55.
–         Január 23 péntek 17 óra. Van miért küzdeni!!! A Hiteles mozgalom szervezésében SeVizahiteles szakmai fórum. Magyarok házában. Budapest, Semmelweis utca 1-3. https://www.facebook.com/events/961339150562705/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular
Jól öltözzetek fel, mert az épületben nincs fűtés Tisztelettel: Póka László  Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM